2777
2789
عنوان

بچه ها ضد آفتاب فلوییدی چ فرقی داره

146 بازدید | 19 پست

من رفتم ضدآفتاب مای بگیرم داروخانه ی اولی جعبه اش نارنجی بود حجمشم زیاد تر ولی spf30بود نگرفتم رو جعبه اش زده بود ۱۴۵

بعد رفتم ی داروخانه ی دیگه گفت فلوییدی داریم 

مای هست ولی جعبه ی کوچیک سفید ۳۱۲۰۰۰تومن شد 

چ فرقی دارن؟

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فلویید اگه اشتباه نکنم بر پایه آب هست یعنی آبرسانی و مرطوب کنندگی و جلوگیری از اشعه داره و بهتر عمل می‌کنه و اگه پوست چرب داری مثل من فلویید خیلی بهتر از بقیه است

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فلویید اگه اشتباه نکنم بر پایه آب هست یعنی آبرسانی و مرطوب کنندگی و جلوگیری از اشعه داره و بهتر عمل ...

ایول پس خوب کردم گرفتم همینو حس کردم الکی گرونتره 

این کاربری دست چند نفره 
ایول پس خوب کردم گرفتم همینو حس کردم الکی گرونتره

آره خیلی هم زود جذب میشه چربی روی پوست نمیمونه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

راستی این فلویید مای رو من دارم خیلی چیز خوبیه

عه راست میگی تجربه ی سومین خرید ضدافتابمه 

اول الارو گرفتم ده سال پیش واقعا ب پوستم ساخت حالا اون زمان اطلاع نداشتم رنگی می‌گرفتم ولی عجیب جوشامو از بین برد اونم جوش دوران نوجوانی 

ولی رفته رفته بشدت کیفیتش اومد پایین یا من دیگه اصلشو پیدا نکردم 

بعد لافارر گرفتم اونم خیلی سنگین بود و با اینکه بی رنگ بود اثر سفیدیش رو صورت می‌موند این سومیه فک کردم الکی گرون خریدم پس با این ویژگی هایی ک شما گفتی خوب کردم اینو گرفتم

این کاربری دست چند نفره 
فلویید اگه اشتباه نکنم بر پایه آب هست یعنی آبرسانی و مرطوب کنندگی و جلوگیری از اشعه داره و بهتر عمل ...

ابرسان خوب هم میشه اگه اطلاع داری بهم معرفی کنید خودم تعریف سیمپل رو خیلی شنیدم

این کاربری دست چند نفره 
عه راست میگی تجربه ی سومین خرید ضدافتابمه اول الارو گرفتم ده سال پیش واقعا ب پوستم ساخت حالا اون زما ...

منم الارو رو زده بودم خیلی خوب بود ولی الان خیلی سنگین و بد شده میماسه انگار 

من اسکین وان هم دارم اونم خیلی خوبه خیلی هم زیاد داره ولی مثل این مای آبکی نیست با اینکه بر پایه آب هست باید کم بزنی اما پوشانندگی خوبی داره راضی ام 

ولی این مای خیلی خوبه حالا بزنی متوجه میشی فقط دو بند انگشت بزن حتما چون ابکیه

ابرسان خوب هم میشه اگه اطلاع داری بهم معرفی کنید خودم تعریف سیمپل رو خیلی شنیدم

من سیمپل نزدم 

اسکین وان زدم الآنم دارم نو آکنه میزنم 

اون اسکین وان مرطوب کنندگی هم داشت این نو آکنه واقعا آبرسان سریع جذب پوست میشه چربیش خیلی کمه 

اما جفتش عالیه قیمتش هم مناسبه اگه میخوای یکم مرطوب هم کنه اسکین وان اما اگه آبرسان میخوای تنها همون نو اکنه

منم الارو رو زده بودم خیلی خوب بود ولی الان خیلی سنگین و بد شده میماسه انگار من اسکین وان هم دارم او ...

اسکین وان چنده؟

اره دقیقا الارو منم گرفتم آخریا میماسید 

دو بند انگشت یا ب اندازه ی طول دو انگشت کامل؟

این کاربری دست چند نفره