2777
2789
عنوان

سریال جان سخت

3781 بازدید | 21 پست

هرکی این سریالو دنبال میکنه و قسمت 14 امروزرو دیده،  بیاد پیش بینی کنه که تهش چی میشه🥲

خیلی ناراحت کننده بود 🥲درسته که فیلمه.  ولی یه اتفاق واقعی اینجوری افتاده که منو یاد اون انداخت. و قلبم فشرده شد از خاطرات اون خانوم .

الان مینویسم... فک کنم شماهم یادتون باشه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم رضایت میدن و فرزاد زنده میمونه

و تنها کسی که میدونه اشکان کجاست هانیه اس

اگر وجدانش بزاره ادرس جای اشکان رو میده و نجاتشون میده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

تو برنامه ماه عسل سال 93 یا 94 بود.  که یه خانوم اوردن.  داستانی شبیه به این فیلم رو داشت. اوناهم دنبال گنجی تو قنات های کویر رفته بودن با همسرش....  

کسی یادش هس این قضیه رو؟  

من اون سال خیلی اتفاقی پای برنامه ماه عسل نشستم.  و سال اخر دبیرستانم بود. اینقد گریه کردم و تا مدت ها ذهنم درگیر بود.  😔 اون لحظه ای که ته چاهی تک و تنها. اونم 8. 9 روز.  کنار جسد همسرت...  

معجزه خدا بوده نجاتش 😭.  

فیلم جان سخت منو برد به اون روزا و خاطرات اون خانوم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
تو برنامه ماه عسل سال 93 یا 94 بود. که یه خانوم اوردن. داستانی شبیه به این فیلم رو داشت. اوناهم دن ...

آره منم امشب همون خانم رو یاد کردم با دیدن فیلم جان سخت

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خوشم اومد از این قسمت بنظرم فرزاد همون جان سخته و زنده میمونه اشکانم پیدا میشهبقیه هم ک مردن

درسته.  فرزاد جون سخته 🥲. اون سکانس اخر خواب فرزاد یا خواب ثریاس.

منم فک میکنم زنده میمونه.  میاد بیرون دنبال دوستاش. ولی میبینه همشون جونشونو بخاطر نجات جون رفیقش از دست دادن.  

اشکانم زنده نمیمونه.  

هانیه رو هم شهرام یجورایی کشوند تهران و به بلایی سرش اورده.  چون چند روز گذشت و جواب تلفنشو نمیداد.  گوشیش دست شهرام بوده و اون پیامک داده  به اشکان« که چند روزیه درگیرم خودم باهات. تماس میگیرم»  

خیلی غیر قابل پیش بینی بود این قسمت،چه فایده دیگه فرزاد زنده هم بمونه ارزش نداره حیف از رفیق‌هاش😔😔😔دختره از ترس تجاوز پرید تو چاه ،اون دختره هانیه به اینا خیانت کرد دستش با فرهاد تو یه کاسه است ،حامد آشغال باش رو زیر گرفت 🥺خیلی چرت بود دیگه نمیخوام ببینم

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
از کجا میبینید

فیلم نت 

فکر کنم داستان اون خانومه ک اومد برنامه ماه عسل رو میگی اره؟

اره عزیزم.