2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133778 بازدید | 807 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم فردا صبح هم برو هرموقع از خونه اومد بیرون با ماشین زیرش بگیربه چه حقی در مقابل نظر اعلا حضرت ...

🤣🤣🤣دهنت سرویس .منم داشتم به این فکر میکردم که اون ذلیل شده چجوری به خودش اجازه داده در حضور همایونی استارتر که چون پزشک هم هست از همه دنیا بالاتره اظهار وجود کنه اصلا .خونش حلاله زنک بی باک 

اسی چرا تاپیکو قفل نمی کنی؟

بابا شما با فرهنگ باشین یه نفرو ۵۴ صفحه مسخره نکنین

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

@niniyar   عزیزم  لطفاًتاپیکشونو قفل یا ‍تعطیل کنید ظاهراً بلد نیستن 

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

یادم باشه موقع ازدواج از صحت عقل جاریم مطمئن شم

و اگه مثل تو بود تعهد محضری از همسرم بگیرم که باهاشون قطع رابطه کنیم

روانی به تمام معنا هستی

خدا شفات بده

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

الان یکی بپره توی شما و با لحن بد بخواد الکی خودش را توجیح کنه شما ناراحت نمیشی؟

ناراحتم بشیم عقده ای بازی درنمیاریم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
من اصلا توی جاریم نپریدم هیچ وقت نمیتونم تو لحظه به کسی جواب بدم اما عمیقا ناراحت میشم نماز شب خوندم ...

قشنگی نماز شب به اینه که ۴۰ مومن رو دعا کنی شما کلا همه چیزو به سخره گرفتی واقعا اینقدر دلت سیاهه یا ادا در میاری

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید