2777
2789
عنوان

مهمون نباید ظرف غذاشو جمع کنه

604 بازدید | 45 پست

الان داخل تاپیک پربازدید بودم همه نوشته بودن مهمون نباید ظرف جمع کنه ... یعنی مهمون نباید همون یدونه بشقابی هم که توش غذاشو خورده رو ببره؟ 😐چرا با یدونه بشقاب و لیوان بردن مخالفن؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکثرا که گفته بودن باید کمک میکرد در حد جمع کردن سفره

من همه رو نخوندم ... من صفحات آخرو که خوندم یکی نوشته بود نباید ببری و مهمون ظرف نباید جمع کنه ... آخه مگه یه بشقاب برداشتن چقدر سختی داره ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

من درک نمیکنم

یه عده فک میکنن چون مهمون رفتن پرنسس شدن و نباید دست به سیاه و سفید بزنن

ولی فک نمیکنن که اون صاحبخونه و میزبان بیچاره از موقعی که از خواب بیدار شده تا اون لحظه مهمونی چقدر زحمت کشیده و موقع مهمونی خسته ست و باید بهش کمک کرد که لااقل به میزبان هم خوش بگذره

من خودم هرجا برم کمک میکنم و متقابلا دوست دارم در همون اندازه خودم به من هم کمک بشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

خود مهمون روش میشه یجا بشینه؟

انگار اون کاربرا روشون میشده ...

بیشتر ببینید

چرا باید ی کمکی بده چی میشه مگه . ولی در کل من مهمون بیاد خونم دوست ندارم دست بزنه دوست دارم خودم ب سلیقه خودم سفره بچینم و جمع کنم چون جمع میکنن همه یهو میریزن اشپزخونه این اینو میاره اون اونو میاره همینجوری یجا میزارن هرکدوم بدتر شلوغتر میشه دوست دارم خودم مرتب جمع کنم .فقط دوست دارم سر سفره بشقابارو رو هم جمع کنن قاشقا ی جارو جمع کنن دیسو یا پیش دستی یجا جمع کنن بدن خودم ببرم . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
مهمونی نگیرید پدر ما دراومد از تاپیکای اینطوری

خب شرکت نکن تو تاپیکا ... درضمن منم نوشتم تاپیکم درمورد کاربراست که این نظرو داخل تاپیک پربازدید دادن ...

بیشتر ببینید
من همه رو نخوندم ... من صفحات آخرو که خوندم یکی نوشته بود نباید ببری و مهمون ظرف نباید جمع کنه ... آ ...

تو صفحات اول اکثرا گفتن اشتباه کردی و ...

واقعا زشته آدم جایی برای مهمانی دعوت میشه تو انداختن و جمع کردن سفره کمک نکنه به نظر منم 

چرا باید ی کمکی بده چی میشه مگه . ولی در کل من مهمون بیاد خونم دوست ندارم دست بزنه دوست دارم خودم ب ...

بله منظور منم همین بود که حداقللل بشقاب خودشو جمع کنه نذاره وسط سفره بمونه یکی دیگه برداره ... اما انگار بعضیا اینجا معتقدن اینکار کلفتیه ... 

بیشتر ببینید
چون لطمه وارد میشه به تاج وتخت باباهاشون

😂 کامنت برتر سال 

بیشتر ببینید
تو صفحات اول اکثرا گفتن اشتباه کردی و ...واقعا زشته آدم جایی برای مهمانی دعوت میشه تو انداختن و جمع ...

بله درسته ... 

بیشتر ببینید