2777
2789
عنوان

ترکا یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست
میدونی بیشتر تیکه انداختن هست

پس چه جنس خرابی داشت یارو 

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂حتما سلام و احوالپرسیت یجوری بودهیا از قبل یه پیش زمینه دهنی داشته

چه ملت عجیب شدن/: چرا باید دیقه اول تیکه بندازه

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاریم آرواد نگفته ک گفته آرواد یاریم

ما وقتی به زنی یا دختری این کلمه رو بگیم معنیش میشه همونی که گفتم در واقع بیشتر از سن خودش رفتار کردن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
چه ملت عجیب شدن/: چرا باید دیقه اول تیکه بندازه

دقیقا هم تیکه ست

مثلا من یه دختردایی 12 ساله داشتم عین خانمای 30 35 ساله برخورد میکرد حرف میزد و...اونو بهش میگفتن فلانی چقدرم آروادیاریمه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دقیقا هم تیکه ستمثلا من یه دختردایی 12 ساله داشتم عین خانمای 30 35 ساله برخورد میکرد حرف میزد و...او ...

چجوری مثلا میشه بیشتر توضیح بدی یکم گیج میزنم

بیشتر ببینید
چی بگم شایدم به عنوان شوخی گفته

شاید

بیشتر ببینید
چجوری مثلا میشه بیشتر توضیح بدی یکم گیج میزنم

ببین فک کن یه دختر 12 ساله جلو روته و مسلما انتظارت از  رفتاراش در حد یه دختر بچه 12 ساله ست

ولی نوع پوشش نوع برخورد با اطرافیان نوع حرف زدنش میبینی عین یه خانم 30 35 ساله ست

اینموقعست که به اون میگن آروادیاریم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ببین فک کن یه دختر 12 ساله جلو روته و مسلما انتظارت از رفتاراش در حد یه دختر بچه 12 ساله ستولی نوع ...

دقیقا

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......