2777
2789
عنوان

خاب بد دیدم از خاب پریدم

90 بازدید | 21 پست

یساعت پیش خاب بدی دیدم و پریدم از خاب دوباره خابیدم و دوباره ادامشو دیدم

خیلی حالم بده

میشه یکم باهام حرف بزنید

خیلی استرس گرفتم😔😔

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

خاب چی عزیزم؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه خبر برنامه ات برا فردا چیه

برنامه ی خاصی ندارم😅 منظورم این بود یکم دلداری بدین😅

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

عزیزم خوابتو برای هیچکس تعریف نکن حتی تو خونواده خودت چون هرجور تعبیر کنن همون میشه از خواب بیدار میشی صدقه بزار آیت الکرسی بخون بگو انشاالله خیره 

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

خاب چی عزیزم؟

خاب بدی بود

چند روزیه ذهنم درگیره میشه از اون باشه؟

عزیزم خوابتو برای هیچکس تعریف نکن حتی تو خونواده خودت چون هرجور تعبیر کنن همون میشه از خواب بیدار می ...

تعریف نکردم

خودم استرس گرفتم

صدقه و ایت الکرسی هم گذاشتم و خوندم

شمام اگر زحمتی نیس بخونید برام🥺

اوو من انقدر خواب بد دیدم هیچی نشده 😂صدقه بده رفع میشه

معنی دار و بد بوده و چیزی نشده؟

بله من هستم بگو

نه تعریف نمیکنم خاستم یکم حرف بزنید که استرسم کم بشه

آره بابا تا دلت بخواد صدقه بنداز بلایی هم باشه رفع میشه

گذاشتم عزیزم