2777
2789
عنوان

حس میکنم دل دختر عمم پیش برادرمه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 24066 بازدید | 323 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ کاری نکن 

هییییییچ کاری 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
چرا خب؟

اگر بری ی دختره بگی داداشم یکی دیگه رو دوس داره

دختره پیش خودش میگه این فهمیده منو داداشش همو دوس داریم نمیزاره بهم برسیم

به داداشت هم بری بگی اینو دوس داری یا نه شاید تا الان بهش فکرم نمیکرده یهو بره تو فکرش بگه اره بیان باهم ازدواج کنن دو روز دیگه بد شه میگه مقصر خواهرمه من ک اینو نمیخواستم اون زیر گوشم خوند

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
اگر بری ی دختره بگی داداشم یکی دیگه رو دوس دارهدختره پیش خودش میگه این فهمیده منو داداشش همو دوس دار ...

آره راست میگی 

تا حالا به این قسمت هاش دقت نکرده بودم 

البته تا ب هیچکدوم از اینکارا رو نکردم فقط نشستم سعی کردم یه خورده از بدی های داداشمو بگم برا دختر عمم 

آره راست میگی تا حالا به این قسمت هاش دقت نکرده بودم البته تا ب هیچکدوم از اینکارا رو نکردم فقط نشست ...

نه اصلا هیچی نگو اگر تقدیر اینه که بهم برسن میرسن 

اگرم نیست نمیرسن خودت رو بد جلوه نده 

بیشتر ببینید
آخه فقط دلم واسه سادگی دختر عمم میسوزه فقط

اصلا نسوزه خیلی از دخترا تجربه این چیزای یکطرفه رو داشتن بعدا خودش ب این کاراش و فکراش میخنده

بیشتر ببینید

بنظر من آدما زود می‌فهمن که طرف مقابل هم حسی داره یا نه. 

من یمدت یکی خیلی بهم توجه می‌کرد و گاهی خدمات میداد. من ازش خوشم میومد بخاطر ویژگی های مثبتش 

و میخواستم ته توی حس اونو هم دربیارم. 

که در نهایت متوجه شدم فقط بر اساس احترام بوده. 

هر چند ما اختلاف سنی داریم و من بزرگترم. 

ولی خب بدون تابلو بازی یا هر حرکت اضافه ای متوجه موصوع شدم. 

معتقدم آدم همون حسش هم بهش میگه که یکطرفه اس یا دوطرفه اس. اگه خیلی تو هپروت و رویا نباشه البته 

چقد تو خوش قلبی😍

به داداشت بگو چرا بفکر ازدواج نیستی؟؟؟از در و دیوار و زمین و هوا حرف بزن بعد اسم چنتا دخترم بگو از آشناها

بعد بگو نظرت چیه راجع ب دختر عمه دختره خوبیه هاع

میشناسیمشون

ببین نظرش چیه

اگر من این موضوعو میفهمیدم تا الان هزاااااار بار زیر زبونشو میکشیدم

بگو بهش بیا جوابشم اینجا بگو😁

دنبالم نیا اسیرم میشی