2777
2789
عنوان

چقدر از این امیر تو سریال تاسیان بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3861 بازدید | 170 پست
از تیپش کامل فهمید دختره خر پولهخب الان این کارایی که کرده چی اصلا با این کارش دیگه جمشید عمرا بهش د ...

مهم دل شیرینه میدونه بهش نمیدن ک دل شیرینو دزدید

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته سرش بو قرمه سبزی میده و کاراش عجیب غریبه و داره خاندان دختره رو به چوخ میده😂

ولی خداییش نچسب نیست

من که عاشقشم♥️ البته هوتن رو😂😍

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

ولی من عشق شهرام به شیرین و خیلی بیشتر از عشق امیر به شیرین قبول دارم امیر عشق بیمارگونه داره که با ...

داره کل خاندان شیرین رو به فاک میده

فکر کنم منوچهر هم خودکشی کرد

بزرگترین فن اش که من باشم اومد😂❤️

می‌دونم از همین میترسیدم چون بر عکس تو رو دوست دارم❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

نه عزیزم سلیقه‌ ها متفاوته خب

مهم اینکه که کسی به کسی توهین نکنه

عزیزدلی💚

نقشاش عوضی طوره ولی به این فکر کن که خالق حبیب قهوه‌ای و بچه و دیبیه و از بهترین بازیگرای تئاتر...به هنرش فکر کن به صدااش😁

وگرنه تو سینما به هوتن نقشهایی که لایقشه تا الان نرسیده

نقشاش عوضی طوره ولی به این فکر کن که خالق حبیب قهوه‌ای و بچه و دیبیه و از بهترین بازیگرای تئاتر...به ...

اره بازیش عالی است میگی 

نقشاش یه امیر طوری توشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید