2777
2789
عنوان

دارم از درد دندون میمیرم هیچ راهی برام نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 117 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه تهرانی برو بیمارستان شهرام  کلینیک دندانپزشکی بارداری دارن، برات درست میکنن، حتی شده موقت تا دردت از بین بره برای بعد زایمان کامل ترمیم کنن، درد کشیدن برات خوب نیست اصلا، باعث‌ ناراحتی و استرس میشه و به جنین منتقل میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
یعنی چی به متخصص مربوط نیس؟دندونپزشک باید یه نامه کتبی بده به متخصص زنان و در مورد درمان و داروهای ب ...

خب متخصص تو تعطیلات عیده.غروب شوهرم باز زنگ زد به منشی که به دکتر بگو زنم داره میمیره.گفت دندون به ما مربوط نیست

ششمین کاربری 😒

کمپرس گرم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید