2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرتون شبا میخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 47 پست
چطور اتاقشو کس دیگه ای تصاحب نشد 😂 از بس ذهنم فقیره نهایت خونه هامون دوخوابه با کلی بچه نمیتونم تصو ...

دیگه بچه ای نبود ک بخوان صاحب بشن فقط از حرصشون روز عروسی اتاقش تخلیه کردن خواهرای شوهر کردش 

دیگه باباش رفت ی تخت دونفره خرید گزاشت تو اتاقش

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان از خونه مادرشوهرم برات پیام میذارم .جاریم و پسرش هم کنارم خوابن. خوشم نمیاد از مادرشوهرم. ...

عزیزممممممم 😂😂 چقذر خوب که میتونی تحمل کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانم شاغل بود خودمون اصرار کردیم بمونیم بمونیم خودشو عمه نره نخرم هیچی ندادن مرگمون کنیم

الهی بمیرم،یادش که میوفتم دوس دارم برم دعوا،ولی بیخیال شدم،اخه ادم چقدر سنگدل،درسته بچه کوچیک باید به دهنش بدی ولی حالا چیمیشد نیم ساعت شبکه جم نبینی بچه ها رو غذا بدی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

یه بار مامانم منوخواهر دوقلومو گذاشت خونه مادرشوهرش نه بهمون شام داد نه صبحانه مامانم اومد ما ۵ ساله ...

چه بی رحم

مادربزرگ شما نبود؟ 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. emtehanejabr.blogfa.com

قدیم اول ازدواج ساده بودیم میموندیم .. الان اصلا چند ساله هرچقدر اصرار کنن ۳ شبم باشه میریم خونمون میگیم اینجا خابمون نمیبره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اول ازدواج چون شوهرم راننده بود و من تنها بودم مجبور بودم بعضی شبها اونجا بخوابم

گفتم یه تشک و پتو بدید که مال کسی نباشه من بدم میومد یه مرد خوابیده باشه رخت خواب

یه تشک کوچک و یه پتو کوچک داد گفتم اشکال نداره مال کسی نیست خوبه

بعد فهمیدم وقتی نوش که بچه بود اونجا میخوابه بهش میده

یه بار دیدم برادرشوهرم خوابیده رو تشکه

وای حالم بد شد

بعد یه جاری جدید اوردیم شب اونجا خوابید برد بهش گفت کدوم تشک و پتو را میخوای بهترینش را بهش داد

منم دیگه نخوابیدم

هر چی گفتن بیا گفتم خونه ی خودم راحت ترم

یه بار مادرشوهرم زنگ زد اینقدر دعوام کرد و حرف بد بهم زد

گفتم چرا بیام بی احترامی ببینم 

بیام رو تشک نوه ات بخوابم

گفت دختر بی شعوری هستی و قطع کرد

حالا ۱۱ ساله اونجا نخوابیدم 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
من مواقع اضطراری خوابیدم اوایل شوهرم میگف بخوابیم مبگفتم خوابم نمیبره تا صب بیدارم واقعانم خوابم نمی ...

بنظرم راه خوبیه که شوهرمم عادت نکنه فک نکنه بهونه میارم 

چه بد گفته مادرشوهرت عجب

این یه تیکه ی خیلی کوچک از بی احترامی هاشه

من ۲ ساله رابطه ام تقریبا صفره با اینکه همسایه هستیم

عید در حد ۵ دقیقه

خواهر شوهر و پدرشوهرم بدتر از مادرشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را