یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
گلم از دوسال پیش تا الان این پارچه ها رو بورس هستن و خوشگلن...الان یکم ساده تر از نظر ملیله و پولک دوزی و مخمل دار تر رو بورس هستن اما اینم قشنگه ...سعی کن ی مدل خوب برای لباست انتخاب کن و همچنین ی رنگ آستر زیبا ...سعی کن ساتن جنس خوب برای آستر بزنی تا ایستایی پارچت عالی بشه
معمولیه ولی کاش پارچه زیرش رو ساتن نمی گرفتی ساتن زیاد جالب نیست کمی پیرزنی می شه ، تورش رو با پارجه کرپ رنگ ملایمتر بدوز ، من رنگ نخودی پر کار گرفتم پارچه ش رو نخودی کرم گرفتم دادم مزون دوخت ، اینم پارچه زیرش رو عوض کن حتما سن می بره بالا هم دوختش تمیز نمی شه ، پارچه ساتن سبز هم یک پیراهن جدا بدوز