2777
2789
عنوان

کراشم بالاخره اعتراف کرد🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 58 پست
دخترا من قیافه معمولی دارم از چی من خوشش اومده🥹

تعریف ادما از قیافه نسبیه

شاید تو خوشگلترین دختری باشی که دیده

یا عاشق اخلاق و رفتاراته

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عجب نمردیم و دیدیم کراش یکی ب خودش اومد

حالا من زده به سرم 

چند وقت پیش عکس داداشش رو تو اینستا دیدم 

لباس زیر فروشی داشت از اون لباس خواب ها هست که ژورنالش رو میذارن تو بسته بندی 

یه زن لخت تو اون پشت صحنه بود و داشش عکس رو گذاشته بود پروفایل 

حس بدی گرفتممم

حالا من زده به سرم چند وقت پیش عکس داداشش رو تو اینستا دیدم لباس زیر فروشی داشت از اون لباس خواب ها ...

اگ دوسش  داری فقط یکم ناز کن ک نپره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
سلام خوشگله قربونت تو خوبی ؟

مرسی عیدت‌ مبارک چیکارا میکنی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اگ دوسش داری فقط یکم ناز کن ک نپره

دوساله منتظر اعترافشم

یه جا خوندم اگه جوزی رفتار ککنی که انگار منتظرشی حتما اتفاق میوفته من بارها همینجا گفتم هنوز اعتراف نکرده یعنی یک روزی منتظر اعترافشم و دقیقا همین شد

عید تو هم مباااااااارک هیچی والا از اول عید نشستیم خونه بیکار 😂

منم ، الانم انقد تشنمه ۵ لیوان آب خوردم دارم میترکم ول دهنم خشکه

دوساله منتظر اعترافشمیه جا خوندم اگه جوزی رفتار ککنی که انگار منتظرشی حتما اتفاق میوفته من بارها همی ...

ببین چجور آدمیه