2777
2789

سلام دوستان من دو ماهه نامزدی کردم با پسر عموم خیلی پسر خوبیه همه  ازش تعریف میکنن قیافشم معمولی تک پسر هم هس ماشین و کار هم داره خیلی هم منو دوست داره همه چیز برام میخره خیلی بهم میرسه  چند سال به پای من موند ولی من اصلاً دوسش ندارم  حتی یه ذره علاقه هم بهش ندارم بابام مجبورم کرد بابام خیلی بده گاهی میگم بهش بگم که دوسش ندارم تا اونم دست از سرم برداره ولی به دو دلیل نمیتونم بگم اولیش اینکه دلم براش میسوزه میترسم دلش بشکنه و من تا آخر عمر بد بخت شم و دوم اینکه از بابام میترسم بخدا خیلی اذیتم می‌کنه هر کی میومد خاستگاریم ردش میکرد می‌گفت مال برادر زاده امه می‌گفت هرچی من بگم باید بگی چشم وگرنه تا آخر عمرت باید بی شوهر بمونی شما بگین چیکار کنم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم مجبورم باکسی باشم که هیچ علاقه ای بش ندارم خودشم میدونه ولی خب انکاری سرنوشت تقدیرمارو بهم گره زده!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

فقط دیدت و مثبت کن با خودت تکرار کن دوسش داری ، همین که به پات مونده همین که دوست داره خیلیه ...

اما اگه یه درصدم فکر میکنی هیچ جوره نمیتونی باهاش بمونی بهمش بزن چون اون گناه داره‌.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .