2777
2789
عنوان

صحبتای خالم راجب دخترخالم و کارش😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 42 پست

مادرشوهر منم خدابیامرز وقتی می‌خواستند جاریم برای برادرشوهر بگیرند تنها خصوصیتی که چندبار گفت این بود که کارمند بانک!!!

فکر کنم کارمند بانک بودن برای بعضی ها خیلی خصوصیت مهمیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ذوق داره ولی پز دادن اشتباهه

مزایا خوبی دارن 

ساعت کاری عالی

تعطیلی زیاد (ب لطف آلودگی یا سرما و گرما که پارسال زیاد شاهد تعطیلی ها بودیم) 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترخاله‌من تکنسین بیهوشی بود تو اتاق عمل. مامانش همش میگفت دختر من با پزشک و دکتر یه‌پله فرق داره و ...

خواهرشوهر من تکنسین بیهوشیه

همش میناله. خودش میگه برا چس تومن باید انقدر اذیت بشم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
برادرتون صد میلیون حقوق میگیره ؟ یکی از کاربرها بالا گفته کم کم صد میلیون حقوقشونه 😅

نه بابا 

برادر من الان بازنشسته اس 

دقیق نمی دونم چند میگیره 

ولی حقوقشون به مرور زیاد میشه 

بستگی داره چه پست یا سمتی داشته باشن

دوستم کارمند بانک،هم خودش هم شوهرش،خدایی پول پارو میکنه،نوش جونش،ولی ما از 18 سالگی باهم دوست بودیم یعنی قبل از اینکه کارمند بانک بشه،خیلی زندگی معمولی ای داشت،ولی خداروشکر الان عالیه،اما ذره ای اخلاقش تغییر نکرده و همون رفیق مهربون و ناب من

خب کارمند بانک حقوق و مزایاش خوبه. اگر ادم حرام خوری هم باشه که ۴تا اختلاس میکنه و ۵ساله بارشو میبنده.

حالا چطوری استخدام شده. تازگی آزمون نذاشته بودن.

ولی این قسمت که میگه خواستگاراش زیاد شدن به نظرم داره بهش توهین میکنه

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

خوشبحالش

کارمندای بانک وضعشون خوبه حق داره هرچی تعریف کنه خاطرخواه هم زیاد دارن 

ولی من چی من چیزی نمونده دانشگاهم تموم کنم راه درازی در پیش دارم برای استخدام ولی به حمایت احتیاج دارم که کسی نیست خواستگار درست حسابی هم ندارم 

اینطور که تو تعریف کردی من حسودیم شد والا 

خدایا یا خودمو بانکی کن با شوهرمو یا پدرشوهرمو💔😂😂

من اتفاقا دوتا خواستگار داشتم کا کارمتد بانک بودن

یکیشون که دو سه تا خونه داشت

به من دروغ گفت که بانک کارمنداش و رسمی نمی کنه

و اینکه اخلاقاش کاملا سنتی بود و مردسالارانه

دومیش هم ۱۲ سالم ازم بزرگتر بود و قدش کوتاه تر😂

ابجیش گفته بود هم قدیم

اما اون کوتاه تر بود🚶‍♀️

کارمتد بانک خوبه

اما ملاک مهمت نباشه

من اتفاقا دوتا خواستگار داشتم کا کارمتد بانک بودنیکیشون که دو سه تا خونه داشتبه من دروغ گفت که بانک ...

نه بابا ملاک ام نیست 

انشالله هر چی خیره و قسمت هست 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید
نه بابا برادر من الان بازنشسته اس دقیق نمی دونم چند میگیره ولی حقوقشون به مرور زیاد میشه بستگی داره ...

کم و بیش اطلاع دارم ، نظرات بعضی‌ها عالیه 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برادرتون صد میلیون حقوق میگیره ؟ یکی از کاربرها بالا گفته کم کم صد میلیون حقوقشونه 😅

وام هاشو حساب کردم

تو فک کن وامشو بزاره بانک سود بگیره (طلا نکنه میخوام بدترین حالت رو حساب کنم) درامدش ۱۰۰ میشه گم کم