رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 عنوان بارداری 277 بازدید | 48 پست 1404/01/09 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 تبریکدعام کن قربونت بشم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه شمام برای من دعا کن❤️
benizo عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 891 قربونت بشم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه شمام برای من دعا کن❤️ سلام عزیزم در چه حالی چخبر خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت مبارک زندگیم🧿🩵hamin #مامان بیشتر ببینیدبستن
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 سلام عزیزم در چه حالی چخبر سلام گلم فعلا ک منتظرم تعطیلات تموم بشه دکتر کفته پنج شنبه برات سونو مینویسم ده روز دیگ انجام بدع خیلی استرس دارم😔خداکنه قلبش تشکیل بشه نفس راحت بکشم عزیزم بنظرت زود بوده ک کیسته زرده تشکیل نشده بوده ؟؟؟
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 سلام عزیزم در چه حالی چخبر عزیزم ی سوال دیگه ام دارم من شکمم نبض میزنه امروز یبار عصری نبض زد کنار نافم سمت چپ و بیارم الان که شبه از چی میتونه باشه؟؟؟
benizo عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 891 عزیزم ی سوال دیگه ام دارم من شکمم نبض میزنه امروز یبار عصری نبض زد کنار نافم سمت چپ و بیارم الان که ... نبض میزنه دیگه عزیزم خونرسانی به جنین بیشترکه میشه احساس نبض توی انگشت دستا احساس میکنی😍 خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت مبارک زندگیم🧿🩵hamin #مامان بیشتر ببینیدبستن
aaaaasamira عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5553 مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭
benizo عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 891 مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭 الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏 خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت مبارک زندگیم🧿🩵hamin #مامان بیشتر ببینیدبستن
benizo عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 891 مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭 الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏 خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت مبارک زندگیم🧿🩵hamin #مامان بیشتر ببینیدبستن
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭 انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه انشالله خدا بچه سالم و صالح بهتون بدع
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 نبض میزنه دیگه عزیزم خونرسانی به جنین بیشترکه میشه احساس نبض توی انگشت دستا احساس میکنی😍 وای عزیزم دعا کن که قلبش تشکیل بشه
aaaaasamira عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5553 انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه انشالله خدا بچه سالم و صالح بهتون بدع قربونت برم الهی ک خدا نی نی تو بزات نگه داره .انشالله یه حق فاطمه زهرا نی نی بعد ۹ماه سالم بیادبغلت
رزاصالحی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 46 قربونت برم الهی ک خدا نی نی تو بزات نگه داره .انشالله یه حق فاطمه زهرا نی نی بعد ۹ماه سالم بیادبغلت فداتشم خوشقلبم😘