2777
2789
عنوان

امشب شوهرمو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 73 پست

حالا یبار بزار با پشم ببیتتت 

نمیدونم نمیتونم درک کنم رد کردن و پیشنهاد دادن 

آخه خودبه خود شروع میشه چجوری بهم پیشنهاد میدید غیر قابل هضمه برام😐بگید ک من تنها نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یبار بزار با پشم ببیتتت نمیدونم نمیتونم درک کنم رد کردن و پیشنهاد دادن آخه خودبه خود شروع میشه ...

چرا خود به خود ینی تو هروقت شوهرت بهت دست میزنه یهو خود بخود لخت میشین؟خب ادمه تصمیم میگیره

یه روانشناس و زوج درمانگر هست به اسم دکتر معین من پادکستاشو دنبال میکنم میگفت زن زرنگ زنیه که حتی اگه دستکش دستش باشه  پشت ظرفشوییم نیازشوهرشو برطرف میکنه 

چون مردا اون لحظه مغزشون جز رسیدن به هدفشون چیزی نمیفهمه و ممکنه از همون عیب و ایراد یا پشم و پیلم خوششون بیاد

اخه ما که از رابطتتون منظورم حشر و نشر بینتون

اتفاقای زندگیتون خبر نداریم که الان فقط سر این موضوع بگیم خوب کردی یا بد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
من خودم اکثرا نمیگم چون خودمم راضیم ولی بدون اصلاح دوس ندارم فقط نمیدونم بعضیا میگن تشنه تر میشه بگی ...

یا میرفتی حموم پشمهات رو‌میزدی 

یا بگیر بخواب

الان ما چه خاکی تو سر بریزیم

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

چرا خود به خود ینی تو هروقت شوهرت بهت دست میزنه یهو خود بخود لخت میشین؟خب ادمه تصمیم میگیره

ن جانم منظورمه نمیاد از قبل بگه میخوام 

ناخودآگاه وقتی کنار هم هستیم با ی بوسی بغلی چیزی کار به جاهای باریک تر میکشه 

لزوما نمیاد بگه میخوام