2777
2789

حداقل ب تور من نخورد شایدم هست ولی ب تور من نخورد 

تا ی مدت از رابطم با یکی میگذره یهو دبه میکنه نمیدونم چ صیغه ای هست 

ن دوروهستم 

ن مال مردم خور 

هم صادقم هم رکم هم هیچی تو دلم نیست 

ولی نمیدونم مشکل کجاست دقیقا ک تا با یکی خوب میشم و اون همه محبت میکنم سریع طرف ی ادم دیگ میشه و دبه میکنه جوری ک مات میمونم ک وای این بود من انقدر طرف دوستداشتم و بزرگش کردم براخودم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید مشکل از خیلی رک بودنتونه😐

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

بخدا شاید باورتون نشه بگین ازخودم تعریف میکنم 

ولی با هرکس رفاقت کردم حتی تو کار جونم براش میدادم مثل اب چشمه خالص بودم باهاشون ولی دیگ نمیدونم چی تومنه ک من قادر ب دیدنش نیستم ک باعث میشه توروم انقدر گنده و پرو بشن نمیدونم واقعا

خودشیفتگی حاد داری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
مشکل از شماست که به عرب و‌عجم کرد لر ترک .........اعتماد میکنی

مثلا مشکل همینایی که گفتی کجاست ؟ همه جا خوب و بد هست 

بیاد به شما اعتماد کنه

پنــــــاه بر تو که بی واژه مــــــرا میشنوی..🪴🌿