2777
2789

حداقل ب تور من نخورد شایدم هست ولی ب تور من نخورد 

تا ی مدت از رابطم با یکی میگذره یهو دبه میکنه نمیدونم چ صیغه ای هست 

ن دوروهستم 

ن مال مردم خور 

هم صادقم هم رکم هم هیچی تو دلم نیست 

ولی نمیدونم مشکل کجاست دقیقا ک تا با یکی خوب میشم و اون همه محبت میکنم سریع طرف ی ادم دیگ میشه و دبه میکنه جوری ک مات میمونم ک وای این بود من انقدر طرف دوستداشتم و بزرگش کردم براخودم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کجایی هستی خودت؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

عجم؟؟؟؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید

شاید مشکل از خیلی رک بودنتونه😐

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

بخدا شاید باورتون نشه بگین ازخودم تعریف میکنم 

ولی با هرکس رفاقت کردم حتی تو کار جونم براش میدادم مثل اب چشمه خالص بودم باهاشون ولی دیگ نمیدونم چی تومنه ک من قادر ب دیدنش نیستم ک باعث میشه توروم انقدر گنده و پرو بشن نمیدونم واقعا

خودشیفتگی حاد داری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید
مشکل از شماست که به عرب و‌عجم کرد لر ترک .........اعتماد میکنی

مثلا مشکل همینایی که گفتی کجاست ؟ همه جا خوب و بد هست 

بیاد به شما اعتماد کنه

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛