2777
2789
عنوان

سلام 🖐️ سوال عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست
خدا نکنه من فدای شما بشم شما به نظرم خیلللی جوانتری عزیزدلمی، امیدوارم همیشه خوش باشی عزیزدلم💗💗💗

خدانکنه ...زنده باشید❤️

من ۱۸ سالمه

همچنین شما🫂

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

عمه؟😂اخه عمه فیلم باز؟

من پول کم بیارم رو دل وکلیه شون حساب میکنم تو میخوای عیدی بدی بهشون 

بابا باریکلا

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عمه؟😂اخه عمه فیلم باز؟من پول کم بیارم رو دل وکلیه شون حساب میکنم تو میخوای عیدی بدی بهشون بابا باری ...

توام دیدی 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦عیییییییی 

چراااا آخه 😂 عمه به این قشنگی و مهربونی🥴

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

توام دیدی 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦عیییییییی چراااا آخه 😂 عمه به این قشنگی و مهربونی🥴

لابد سمت شما عمه ها قشنگ و مهربونن😂🤪

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

😂خب ببین چقدر گرفتی... اینم در نظر بگیر... ولی دیگه کمترین مبلغ همون 200ت هست ب نظرم

من عیدی بگیرم ؟🤒😂 به من که نمیدن ، کوچیک نیستم 

500 دادم بهشون بازم چیزی نیس ولی برای خوشحال کردن خوبه 😅

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یعنی اعتصاب غذا نکنم، خوب باشه چیکار کنم دیگه اره عمه خانم هستم فکر کنم فحش خورم بالاست😂😂😂😂😂😂و ...

چرا جواب منو ندادی میخوای عیدی نده خوب بگو نمیدم، دیگه چرا زیر ابی میری 😡😡😡😡😡😡😡😡

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود