2777
2789

بچه ها هیچ تجربه ای از این دکتر دارید لطفاً لطفا جواب بدید بعد یکسال پولم جور  شده حالا میترسم برم خراب کنه 😂

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کامبیز پور یوسف رو شنیدم خوبه

اینو اصلا من نشنیدم اسمشو 

من دوستم پیش عرفانی مقدم رفته ها خوب شده ولی باز میترسم برم خراب کنه اونوقت شوهرم پارم مکنه😂😂😂😂

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
بیشتر ببینید
دقیقا منم چندساله آرزوشو دارم الان ک پولشو دارم خیلییییی میترسممممم لامصب😂

باورت میشه من طلا گرمی پنج تومن بود پولم جور شد الان طلا گرمی ۸ تومنه  همچنان پول تو حسابم داره هی بی ارزش تر میشه  جرعت عمل کردن رو ندارم. دلمم نمیاد بی خیالش شم😂😂

بیشتر ببینید