2777
2789
عنوان

سن بالا و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3024 بازدید | 215 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره ولی من دفترچه استخدامی که رو نگاه کردم فقط آموزگاری رشته حقوق میخواست منم رشته های دبیری دوست دا ...

چه جالب دوستم حقوق خونده میگف اصلا از حقوق برنمی‌دارند

مامانمم خیلی دوسداشت قبول شم ولی تو رشته من خیلی کم برمیدارن یک نفر یا دو نفر امسال که اصلا زن نمیخواست منم خیلی به دلم نیست بخاطر مامانم میخواستم شرکت کنم ولی انگار قسمت نیست البته خودم کارای دیگه رو دوسدارم 

چه جالب دوستم حقوق خونده میگف اصلا از حقوق برنمی‌دارندمامانمم خیلی دوسداشت قبول شم ولی تو رشته من خی ...

آره خیلی کم میگیرن 

بنظرم هر کاری خودت علاقه داری ادامه بده 

تا مثل من بعد ۴ سال دوباره برنگردی 😁 من علاقه ای به حقوق نداشتم ولی بخاطر خانواده ام ادامه دادم بعدش چیزی بهشون نگفتم همینجوری کنکور دادم آخرشم که گفتم کلی سرزنش شنیدم تا وقتی جواب اومد ولی الان دیگه خداروشکر دستم تو جیب خودمه

حتما میرم و نگاه میکنم.میدونی من خودم رو با رقبا که جوون و پرانگیزه ان و زودتر از من شروع به خوندن ک ...

والله همین مقایسه ما رو انرژی و‌عمرمون رو سوزونده

خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن پیش خودت تصور کن کار داری پول ماهیانه میاد به حسابت بعد این آینده ی خودت رو برای خودت بزرگ کن ببین اگه استخدام بشی جایگاه اجتماعی پیدا می‌کنی حرفی برای گفتن داری عزیزم خودت رو با خودت مقایسه کن 

گاهی از خودت فاصله بگیر و درباره‌ی خودت قضاوت کن خودت رو بررسی کن خیلی از ما کج و کوله بالا اومدیم عیبی ندارد فکر کن یه بچه ی کوچولو هستی به خودت روحیه بده کمکش کن قدم به جلو برداره نوازشش کن بهش جایزه بده تا بلند شده و به کار رو مستمر ادامه بده تا نتیجه بگیره 

از انرژی خوارها دورش کن روح پاکش رو از هرچی بدی هست دور کن ان شاالله به خواسته دلت میرسی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید