2777
2789
عنوان

رو چه نوحه ای قفلی زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 112 پست

حیدر حیدر کریمی

یوم عشرین صفر یوم الزیاره نظار قطری

کربلا منتظر ماست آهنگران

قدم قدم با یه علم 

و حیلی نوجه های عالی دیگه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا 2 تا دختر گلمو به خودت سپردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو کم داشتیم😂همون که میگه قافله سالاره نمیدونم چی بلدش نیستم ویه مدتم اون که میگه بسم الله رحمان ...

لبت خندون عزیزم. موفق باشی

یک عدد چادری هستم که عاشق چادرشه.عصبانی نمیشم ولی اگه بشم، خیلی دختر بدی میشم😅🤕

نوحه گوش نمیدم که بخوام حفظش کنم و روش قفلی بیام . این همه آهنگ شاد چرا نوحه؟ مگه ایام محرمه ؟

مگه نوحه فقط واسه تو سروصورت زدنو گریه کردنه؟ برای خیلیا آرامشه شنیدن بعضی مداحی ها

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

من قبلنا عاشق آهنگ بودم از نوجونی بشدت عاشق آهنگ و خیلی گوش میدادم از ی محرم ک نوحه گوش میدادم کم کم عشقم ب آهنگ کم و کم شد 

الان فقط نوحه و مولودی گوش میدم حتی جایی آهنگ میذارن مغزم میریزه بهم

قفلی اینروزامم اینه 

میخای که بشناسی هرکیو برو ببین که رفیقاش کین من رفقام یا سینه زنن یا این پرچم و سیاهیان

دومی هم اینه آرزوی نوکره که پیش آقاش بیاد بذار بیام کربلا حالم سرجاش بیاد😭

سومی هم دلم به غمش وصلع امیدم ابوالفضله 

من قبلنا عاشق آهنگ بودم از نوجونی بشدت عاشق آهنگ و خیلی گوش میدادم از ی محرم ک نوحه گوش میدادم کم کم ...

چهه قشنگگگ..منم کم کردم آهنگو امیدوارم بتونم کلا بذارم کنار

چهه قشنگگگ..منم کم کردم آهنگو امیدوارم بتونم کلا بذارم کنار

رو پله های منتهی به حرم امام حسین نوحه هامو پلی کردم کلی ایرانی اومدن کنارم ک میشه صداشو بلند کنی ماهم بشنویم خیلی قشنگن حتما دانلود کن گوش بده مداحیای ستوده هم عالیه همون ک میگ دیگ از گریه هام معلومه حالم بده 

رو پله های منتهی به حرم امام حسین نوحه هامو پلی کردم کلی ایرانی اومدن کنارم ک میشه صداشو بلند کنی ما ...

ممنون عزیزم. حتما.. کارای ستوده همه رو دوس ندارم ولی بعضیاش خیلی خوبن.. خیلی دلم میخواد قسمت شه برم کربلا دعام کن آرزو به دل نمونم