2777
2789

واقعا چرا با من مشکل داره 😭🥹هم گریم میگیره هم خندم😭😭😭🤣🤣

حرف خوب میزنم تعطیل میکنین حرف بد میزنم تعطیل میکنین حرف نمی‌زنم تعطیل میکنین یعنی چی 😐😂

آقا قضیه از این قرارها من عاشق بحثهای قومیتیم

چند دقیقه پیش ی تاپیک زدم 

یاشاسین تورک های ایران یاشاسین ایران🇮🇷و گفتم اسم رقص ما آذریه وگرنه تورکیم 

آقا حالا هرچی طرفداری همه ی هم وطنامو کردم یدونه هم ب همشون گفتم یاشاسین😍

ب خدا کلا نژادی نبود بحث کلا قربون صدقه بود🤣

جز یاشاسین چیزی نگفتم و بی احترامی نکردم 

بعد یهو دیدم تاپیک پرید یعنی چی؟

نی نی یار به خدا عاشقتم توهم یکم با من مهربونم شو خواهش میکنم 🥹

چرا بحث های قومیتی رو دوست دارید وقتی میدونید یه عده اینجا جنبه ندارن و سر توهین کردن رو باز میکنن؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهر قهر تا قیامت😜

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

ربطی به نینی یار نداره ، کاربرا گزارش زدن 

قوانین سایت مطالعه کن تاپیک قومیتی ممنوعه

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

خب تایپیک ممنوعه میزنی 

وقتی ممنوعه ممنوعه 

حالا میخوای توش دعوا باشه یا نامه فدایت شوم  ..

تایپیک قومیتی نزنید جزء قوانینه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قهر قهر تا قیامت😜

جواب نی نی یار

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید