2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

71 بازدید | 7 پست

دو ساله اقدامم ۱۰ روز مونده به پریود ترشح سفید میاد هری دلم میریزه میگم بارم پریود میشم این ماه همینه😭😭

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

عزیزم درکت میکنم کامل 

بااین تفاوت که من دیگه قیدشو زدم و منتظر نیستم 💔💔دامنت سبز عزیزم 

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
عزیزم درکت میکنم کامل بااین تفاوت که من دیگه قیدشو زدم و منتظر نیستم 💔💔دامنت سبز عزیزم

چرا قیدشو زدی... چیکار کنم دارم میمیرم دیگه از غصه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاءالله دامنت بزودی سبز بشه، ناامیدنباش گلم،رابطه محافظت نشده داشتی؟اگه ترشح سفید کشدار مثل سفیده تخم مرغ هستش علائم بارداریه.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزیزم انشاءالله دامنت بزودی سبز بشه، ناامیدنباش گلم،رابطه محافظت نشده داشتی؟اگه ترشح سفید کشدار مثل ...

اره اونجوریه ولی هر ماه اونجور میشه بعدشم پریود میشم😭😭

اره اونجوریه ولی هر ماه اونجور میشه بعدشم پریود میشم😭😭

ایندفعه انشاءالله باردار باشی 🙏🙏

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

چرا قیدشو زدی... چیکار کنم دارم میمیرم دیگه از غصه

چون که خیلی طولانی شد 

این وسطا داروهای کمک باروری خوردم بهم نساخت و سلامتیمم رفت 

منم غصه خوردم ولی دیدم فایده نداره

دیگه رها کردم باردارشدن واسم ی خاطره شد 

من دیگه سنمم نمیکشه ب بارداری

کاش خدا هیچ زنی رو منتظر فرزند نذاره کاااش

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید