2777
2789

مادرشوهرمو قلبی دوست داشتم و براش خیلی ارزش قایل میشدم و از مرگش شدیدا ناراحت شدم و همش گفتم حلالت کردم و من از اون با اینکه عروسی خوبی بودم معذرت خواهی کردم 

الان بعد مرگش فهمیدم چه مارمولکی بوده همش میگم حلالت نمیکنم و نمیبخشمت خدا ازت نگذره 

الان خدا میبخشدش یا چی میشه 

اون موقع نشناخته بودمشو نمیدونستم بازیگر خوبی بوده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂

ادمین عزیز سایت تبعیض قائل نشو ، اگر بحثی در تبادل نظر ها پیش میاد هر دو طرف مسدود کن حتی اگه دوست خودت باشه مگر اینکه خود ادمین سایت باشه با اکانت کاربر معمولی ،در هر صورت عمر کوتاهی که همه داریم حق الناس گردنمون نباشه ، بی طرف باش و هر کسی که در بحث جنجالی بودن مسدود و به یک اندازه تعلیق کن

بیشتر ببینید

دقیقاً من یک ماه و نیم پیش به پدر شوهرم گفتم اگه بمیری حلالت می‌کنم بعد نشستم گفتم فکر کن الان مرده در حقت این همه ظلم کرده از ته دلت می‌بخشی دیدم جوابش نه هستش گفتم این حتی اگه بمیرم نمی‌بخشمش یا تو این دنیا باید تقاصشو خدا ازش بگیره یا اون دنیا باید باهام حساب کتاب بشه

بیخیال مرد تموم شد رفت

پسرشم مارمولکه؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید