شرایط مالی متوسط داریم.برای دو بچه اوکی هستیم برای سومی ی کم با خرج های امروزی سخت میشه.من دوتا بچه هفت و چهارساله دارم.دلی دلم میخاد ی بچه دیگه دلشته باشم یا داداش حامی پسرم یا خواهر مرحم حرف های دخترم.منطق میگه نه ولی احساسم یکی دیگه میخاد.نمیدونم چیکار کنم.بدجور فکرک مشغول کرده جلوگیری هم نداشتیم ولی نشده.شوهرم هم میگه دوتا کافیه.منم جدی پیگیر نشدم.فکر نمی کنم طبیعی باردارشم.بنظرتون چرا من با دو بچه شیطون ک اعصابم بهم میریزن باز دلم بچه میخاد؟چرا از فکرم بیرون نمیره؟نمیدونم چرا من باید دوبارع بچه بخوام،وقتی با همینا هم نمیسازم دلم تنهایی میخواد،دلم میخاد ورزش کنم باشگاه برم.ولی نمیتونم.این فکر بچه سوم چی بود ب ذهنم افتاد😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ببین من دقیقا مثل تو بودم ، برای چند سال ، البته اون دوران شوهرم زیر بار بچه سوم نمیرفت . دقیقا مفهمم حست رو . اینکه ظاهرا عقل نمی پذیره ولی دلت زبون نمیفهمه .
من بعدا که بهش فکر کردم دیدم ، ته ته دلم ، دلیلم بچه هام بودن ، یعنی خودم شاید توان بچه جدید رو خیلی نداشتم ولی حس میکردم بچه هام بهش احتیاج دارن ، اینکه دخترم خواهر داشته باشه و پسرم برادر . شما هم همینجوری هستی احتمالا
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سه تا خیلیم عالیهما سه تاییم بعضی وقتا میگم کاش چهارتا بودیم خیلی خوبه به درد هم میخوریم اونجور ک خو ...
خودم میدونم برامون بسه دوتا.ولی میگم کاش سه تا بوذن.دخترم خواهر مبخاد.ولی میدونم منم دوس دارم ۲۴ساعته دستم ب بچع و اشپزخونه باشع دلم تنهایی و رسیدگی ب خودمم میخاد
خب مگه در غیر این صورت مجبورن سه چهارتا بچه بیارن😐من اطرافم دارم همچین آدمهاییمثلا دوست خودم یدونه ...
کم ان کم این افراد پولدار ومرفه ... ولی همینا درسته ازنظر مالی تامینن ولی مشکلات دیگه دارن توزندگیشون مثلا زن ومرد باهم اختلاف دارن عشقی توخونشون نیس .. یا مرد صبح تاشب سرکاره وخونه نیس درواقع فقط پولشه که توخونس نه خودش.. درکل ذات این دنیاهمینه همه چی باهم نیست .. یچیزی میلنگه ..چن سال دیگ متوجه میشی
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃