2777
2789

کاش منم خیلی پولدار بودم میومدم سایت حتی وقتی توبهترین سفر خارجی بودم بخدا میومدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ورزشکار نیستن عزیزمهرکسی طبق درآمد خودش برنامه ریزی میکنه قطعامن هم میگم درآمد همسرم کمتر از فلا ...

اصلا حس بدی به کسی ندادم

میدونی جریان چیه؟

یه تاپیک بود استارتر پرسیده بود 

برا زندگی معمولی رو به بالا چقدر در امد خوبه؟

فکر کنم خانواده ۶ نفری رو پرسید

منم با حساب کتاب نرمال اینو گفتم نوشتم بین ۲۰۰ تا ۵۰۰

حساب کتاب معمولی کنیم هم همینقدر در میاد

من هیچ جا نگفتم فقیر ان 

عزیزممم انشالله دلتون آروم بگیره تقصیر مادرتون نیست گلم از قصد این کار رو نکرده که بیشتر نمیتونسته س ...

قربونت برم میفهمم میخوای آرومم کنی  خیلی ممنونم ازت ولی بخدا نمیشه

اینکه کسی که بزرگترین ظلم و در حقت کرده کسی باشه که به دنیات آورده هیچ جوره قابل هضم نیست.

۱۰ ساله که از همه ی اون بدبختی ها و عذابایی که کشیدیم البته بهتره بگم بهمون تحمیل کردن گذشته ولی هنوز نتونستم از این زن و ظلماش بگذرم هیچ وقتم هیچکدوممون حلالش نمیکنیم.

اگر پشیمون بود شاید از دردمون کم میشد ولی شاید باورت نشه که بگم الانم که همه ازدواج کردیم و میبینه ما همسرای خوب و زندگیای مرفهی داریم فقط کافیه با همسرامون یه برخورد ۵ دقیقه ای داشته باشه اونوقت سعی میکنه مارو پیششون خراب کنه☺️

آخه من چجوری از این زن بگذرم؟ اینا ذاتا خونه خراب کنن.

حتی باهاش قطع ارتباط کردیم ولی باز از ترکشاش در امان نیستیم.

اینارو میگم که همه بخونن و آگاه باشن که انتخاب همسر چقدررررر مهمه تو زندگی و چه اثراتی داره.همونقدر که همسر خوب آدم و به اوج میبره همسر بدم آدم و با خاک یکسان میکنه و البته که بیشترین آسیبم بچه های طفل معصوم میبینن.مثل من که الان دیگه ۳۰ سالم شده هنوووز نتونستم فراموش کنم

کاربر خانم هستم.

میدونم لیاقت تک تک ایرانی ها زندگی عالیهبه خاطر همین میگم باید خیلی در امد خوبی داشتنمتاسفم برای شرا ...

عزیزمم

گلم حتما همینطوره 

ولی اونجور گفتین شاید یکسری ها دلشون به همونی که دارن خوشه ولی اون نظر رو بخونن دلشون بشکنه

چرا فقط بخور و بخواب و مصرف کننده عزیزم؟اینجا زنای خانه دار زیادی هستن که مسئولیت خونه و بچه داری و ...

منظورم مجرداس.کسانی که پدر و یا مادر ثروتمند دارن.درست نخوندی.اون خانوم پولدار ثروتمند صد درصد خدمتکار هم داره.مگر اینکه شما منظورت کسانیه که دستشون به دهنشون میرسه نه ثروتمندای واقعی