2777
2789
اعراب کشورهای خلیج فارس رو که میبینم غبطه میخورم که چقدر خوب از امکاناتشون استفاده کردن و مرفهن...آف ...

اره

.🕷¿  باشَد کِه نَبآشَد ، خبری از خَبَرَم   ?🕷.

خوب دیگه چی

🤔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عربای کشورای دیگه که از ما اصلا خوششون نمیاد و همیشه فحاشی میکنن چه توی ورزشگاه چه توی مجازی ماهم طب ...

شاید یکم رک بودن🤔

من با خیییلی از اقوام ایران ارتباط خانوادگی دارم گاهی تعجب میکنم که میگفتن مثلا فلان جا آدماش اینجورین.... 

واقعا نبودن خیلی عالی بودن... 

گاهی کسی با یه برخورد میگه خوب نبودن که درست نیس دیگه 

💔🌱
مگه تو ایران یا اصلا تو یه شهر حتی تو یه خونه همه یه جورن؟ توشون خیلی خوب هست بددل هست غرغرو هست... ...

دقیقا.

من با خیییلی از اقوام ایران ارتباط خانوادگی دارم گاهی تعجب میکنم که میگفتن مثلا فلان جا آدماش اینجور ...

اره هرجایی قوم خوب و بد داره.

بنظرتون شامل همه شون میشه؟

نه واقعا نمیشه... من عراق رفتم تو 20 دقیقه با دوتا عرب برخورد داشتم یکیش چون من ایرانی بودم اون موقع یدونه شکلات کوووچیییک رو باهام دونه 20 تومن حساب کرد صرفا چون ایرانی بودم.. 

اون طرف تر یکی دیگه بود چقدر خوب مهمان نواز درجه یک از محبت شون خجالت میکشیدم دیگه 

اینجوریه 

💔🌱