2777
2789
عنوان

بشدت پشیمونم و ناراحت

328 بازدید | 28 پست

پسر بدی نمیخورد باشه جلوی من با شخصیت رفتار میکرد

ازمم کوچیکتر بود 

تا اینکه بعد یک ماه اشنایی باهاش ، از یکی از همکلاسی های دخترم شنیدم یه روز این پسره و دوستش سر کلاس این پسره دستشو گذاشته بود رو شونه یکی از دخترا و دوستش هم از پشت انگار اون یکی دختره که کنار اون دختر بود رو بغل کرده و نفسای پسری که دوست معمولی من بوده عادی نبوده ( انگار حش...ی بوده) گفت که نزدیک بود به گریه بیفتیم و نتونستیم اعتراضی کنیم و ...

منم باور کردم ولی نگفتم چی شنیدم به دوستم . فقط بدجور باهاش دعوا گرفتم و هرچی از دهنم دراومد(فحش ندادم) اما تخریب شخصیتیش کردم که تو هولی و لاشی و ...

بعد چند وقت فهمیدم دختره توهم زده بوده و همچین چیزی نبوده . یعنی دوست معمولیم داشته کتشو پشت صندلی دختره میذاشته اون توهم زده که دستشو گذاشته رو شونه ش

حالا بنظرتون چیکار کنم ؟ عذاب وجدان گرفتم بابت قضاوت الکی و اشتباه و حرفایی که زدم بهش

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

احتمالا داره که به بهونه کت کرم ریخته باشه عذاب وجدان نگیر

اخه دختره رفته تو اکیپ این پسره اگه واقعا همچین چیزی بوده میرفت؟

جوری میگه پشیمون انگار شوهره ح ش ری شده بود نشده بود به خودش مربوطه

سرکلاس اذیت و ازار کنه به خودش مربوطه؟ البته همچین کاری نکرده ولی از شما سوال دارم

به خودش ربط داره

پس راضی اید به خواهر مادر خودتونم دست درازی بشه و اون از خودش نتونه دفاع کنه بقیه هم بگن بماچه؟بعضی چیزا آره به خودش مربوطه ولی دیگه این مسئله ای نیست که این حرف رو بزنیم