2777
2789
نه گفت من چادریم نامزدم طلبه است

بذار برم دوباره بخونم 

عجب شخص با حالی به پسرا میگه خوش بگذره با خواهرام بهتون 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

دارم شاخ در میارم    طلبگی و بی بندوباری یا  طلبگی و ...........این  اصلا       بهدهیچ  وج   قبولش نکن   یه  عمر  زندگیه   گلم       این  بی غیرته   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من می‌خوام به پسرم فقط یه چیزی یاد بدم بهش بگم حرف مردم اصلا برات مهم نباشه هر جا دیدی داری اشتباه می‌کنی و دختری که با تو سازگار نیست از نظر اخلاقی حتی همون لحظه عقد بلند شو بگو نمی‌خوام جلوی هر اشتباهی همون لحظه بگیر تو هم یاد بگیر می‌دونی کارت اشتباه بوده نترس از حرف مردم .مردم الان حرف میزنن فردا همه چی یادشون می‌ره تو الان جدا نشی دو سال دیگه صد در صد جدا میشی پس تا دختر هستی برگرد 

نتونستم😔خانوادش باهاش دعوا کرده بودن محل سگ بهم ندادننگاهمم نکردن، منم اصلا خواهراشو مادرشو نگاه نک ...

دیگه    جرا باز میخا ادامه بدی    فردا   با طلاق   برمیگردی جرا متوجه نمیشی    چرا  زندگی خودت داری نابود میکنی خدا  بهت عقل داده     میگی نتونستم  چه حرفیه اخه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
جدا شو مطمئن باش خودشم همینه که براش مهم نیستما اصلا مذهبی نیستیم، ولی حق نداریم اینجوری راحت و بی ب ...

کااااااااملا درست ودقیق فرمودی ینی بهترین کامنت

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

کارای خواهراش که به تو هیچ مربوط نیست راست میگه

ولی دکمه اینو از زندگیت بزن نابودت میکنه

شما حتی یک شب هم نمیتونید زیر یک سقف با ارامش زندگی کنید

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

حالا چون انتخاب خودت بوده باید گه بزنی ب زندگیت؟ 

تو فقط یکبار زندگی میکنی ...واقعا شان و شخصیت خودتو انقدر پایین میبینی؟؟؟؟؟شما دخترا چتونه؟؟؟؟؟نمیفهمم مگه موندین رو دست مانان باباهاتون؟؟؟؟این نسل چراانقدر مهرطلبه؟ چراانقدر دنبال لاپوشونی و توجیه هستین؟؟؟؟؟خدا داره میگه بنده من این آدم نیست خودتو بکش عقب،بهت قدرت اختیار و عقل دادم ....بعد تو چرا انقدر ماستی؟؟؟؟؟؟

حیف حیییییییف از تو دختر ک بخوای دستی دستی خودتو بدبخت کنی ....پسری ک هنوز عقد نیستی ب تو فحش میده و هر غلطی میخواد بکنه ...دو روز دیگه میخواد چ گهی بخوره؟ 

باور کن خانواده ات ممکنه ی چیزی بگن اولش ولی بعدش خوشحال میشن بابا کارت زودی بهم بزن همه چیو این ادم بدبختت میکنه همین اول کاری همه چیو بهم بزن تا فردا روز با دوتا بچه نخوای اواره بشی خدایی نکرده عاقل باش گول نخور دختر 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

باکسی ازدواج کن که به عنوان پدر ،الگوی خوبی برای بچه ات باشه از لحاظ مسوولیت پذیری ،اخلاق ،رفتار ... 

چون بچه ها با دیدن یاد می گیرن 

ادم برای بچه اش سخت گیره و هر آدمی رو به عنوان پدر قبول نمی کنه 

اینکه می گن خانواده مهم نیست چرته محضه 

شما وبچه ات به اون خانواده رفت و آمد خواهید کرد اون مردی که باهاش ازدواج می کنی تو همون خانواده بزرگ شده 

برای خرید یک موبایل  هزار تا سرچ می کنیم اگه ایراد داشت همون لحظه آخر پس می دیم انسان که جای خود داره 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم پس نفرستید 

بیشتر ببینید
دقیقا از همین میترسم همه ارزو هام و چیزایی که تو ذهنمه خراب بشهاز الان مادرش سر اسم و پوشش بچهام با ...

دختر گل 

من جای شما بودم جدا میشدم نهایت چند وقت خانواده ت محدودت میکنن دوباره از اول شروع کن. بهتر از این هست که هم از خودشون غذای و آسیب روحی ببینی و هم دور از جونت از دیگران متلک بشنوی بخاطرشون.

خانواده خیلی مهمه. فردا روزی خودش هم راه خواهرانش را می‌ره و به اسم یه صیغه هر دقیقه با یکی هست. چهارچوب این خانواده با شما یکی نیست یه چیزی مثل این داستانه که خانومه از ماهی نر رو می‌گرفت و همه رو اسمش قسم میخوردن.

از قدیم گفتن یک( نه )هزار آسونی 

یک هوم  به شرش درمونی !

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید