2777
2789
عنوان

چسب بینی لانبنا کیا استفاده کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 21 پست
من وازلین میزنم ب بینیم بعد روش سلفون میکشم و با باد سشوار گرمش میکنم و بعد با گیره درمیارم

برای من مثل جوش زیر پوستیه روی پوست نیست که در بیارم 

برای شما زخم نمیشه بینیتون؟ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چجوری یعنی؟

اون گیره سیاه ها هست برای شینیون استفاده میکنن وقتی میرم حموم آخراش که می‌خوام دربیام با اون سر قلابیش میکشم رو بینیم همه رو درمیاره

اگر امضام رو خوندی تاپیک آخرم رو گزارش بزن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون گیره سیاه ها هست برای شینیون استفاده میکنن وقتی میرم حموم آخراش که می‌خوام دربیام با اون سر قلاب ...

زخم نمیشه ؟یا فرم دماغت بد نمیشه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

نهبا باد گرم و حوله گرم گرم کنی بینی رو منافذ باز میشه راحتتر درمیان

دیگه در نمیاد بعدش ؟