دالیما مدیر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 5026 عنوان رفع بوی دهان با یک راه حل ساده | مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 117 پست سلام دوستان شاید برای شما هم پیش آمده که حالا یا بخاطر روزه گرفتن یا مشکلات گوارشی و مشکلات دهانو دندان دهانتان مرتب بوی بدی بدهد این مشکلات هستن که رشدت میدهد... 1404/01/08 | 17:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 قرص میکدنیه،برای دهان دندان و معده هست پروبیوتیکه خیلی عالیه بدون نسخه میدن؟ چقدره؟ واقعا لازمه بگیرم بیرون جایی میرم همش باید آدامس بجوم که خب هم زشته هم باعث درد معدم میشه خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 خانوما چتونه چتووونه اگه از اول بخونی معلوم میشه کی چشه☹️ خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7582 اگر روزه ای پس نخودهرآش نشو.من با کسانی بودم که روزه نمیگیرن واینجا مقام روزه را حقیروپست میشمارن وب ... نگران نباش عزیزم کسی که اعتقادش قوی باشه با حرف بقیه دچار لغزش نمیشه پس به جون بقیه نپر الآنم افطاره برو آبجوش بزار اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
دخیپاییز عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 345 بدون نسخه میدن؟ چقدره؟ واقعا لازمه بگیرم بیرون جایی میرم همش باید آدامس بجوم که خب هم زشته هم باعث د ... اره میدن،۶۵ خریدم،منم همش ادامس میجویدم ولی اینو گرفتم حتی روزه هم میگیرم بازم دهنم بو نمیده
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7582 اگه از اول بخونی معلوم میشه کی چشه☹️ خوندم😐 ولی این راه امر به معروف نیست اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 مدام آدامس بایودنت اکالیپتوس بجو دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشتناک درد میگیره. داستان داریم🤦🏻♀️ خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
سایتستون عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 11710 من روزه نمیگیرم وقتی کافیه نیم ساعت حرفی نزنم چیزی نخورم بشدت بو میگیرهدیشب چن دقیقه بعد مسواک متوجه ... عرق بو مادران لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 اره میدن،۶۵ خریدم،منم همش ادامس میجویدم ولی اینو گرفتم حتی روزه هم میگیرم بازم دهنم بو نمیده مرسی از راهنماییت واقعا🥺✨💖 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
سایتستون عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 11710 دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشت ... معدت سرده احتمالا عرق بو مادران ى ته استكان بخور بعد از هر وعده غذايى لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
opaal عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3134 دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشت ... اسم قرص چیه؟
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 عرق بو مادران الان دربارش سرچ کردم چقد مفیده مخصوصا برای رحم و تخمدان 🥲🤍 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
opaal عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3134 قرص جویدنی ؟ یعنی بعدش باید قورت بدم؟ برای دهان و دندانه یا معده؟ چون مشکل من درونیه لاکتوگام؟ این خوبه؟
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 معدت سرده احتمالا عرق بو مادران ى ته استكان بخور بعد از هر وعده غذايى نمیشه تو چایی ای چیزی بریزم؟ دمنوش طور؟ ظرفیتم کمه خالی خالی نمیتونم🥲😅 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 17974 اسم قرص چیه؟ لاکتوگاماون کاربر گفتن خیلی براشون مفید واقع شده منم میخوام بخرم بهتر از آدامسه خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چشمه_n6 عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2085 خانواده ما ۷ نفر همگی روزه هستن و هیچ کدوم دهانشون بو نمیده. شاید شما مشکل معده دارید؟