2777
2789

یعنی فقط یه عده گاو تو ایران وجود دارن که جرئت میکنن لهجه یکیو مسخره کنن

من اصلا این آدما رو درک نمیکنم بگو اخه الاغ اینکه یکی لهجه داره نشونه اینکه یه زبون از تو بیشتر بلده

و این باید باعث افتخار باشه نه خجالت

و متاسفانه فقط تو ایران دیدم کسی لهجه کسیو مسخره کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که لهجه رو مسخره میکنن که نه عقل دارن نه شعور 

ولی لهجه هم یه زبون دیگه حساب نمیشه هااا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

نه عزیزم همه جای دنیا هست ، تو فیلما و برنامه های کشورهای دیگه ندیدی همه سعی میکنن به زبون رسمیشون صحبت کنن و مثلا یکی که هیجان زده میشه با زبون محلی صحبت می‌کنه بهش میگن عه لحجه ت برگشت🙂 ولی در کل مسخره کردن کار بی معنییه چون به قول شما اون طرف یه زبون از من و تو بیشتر بلده

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

نباید مسخره کرد من با این که اصفهانیم و با خانواده لهجه دارم وقتی میام تهران برای دانشگاه و اینا بدون لهجه ام و کسی متوجه نمیشه من کجاییم...دلیلشم اینه که بفهمن شهرستانی خوب برخورد نمی کنن

اماااااا این که هر کی با لهجه فارسی حرف بزنه یعنی یه زبون بیشتر بلده رو قبول ندارم یزد، اصفهان مشهد شیراز اینا زبان و گویش فارسی دارن با لهجه های مختلف خوبه یادبگیرن لهجه رو کنترل کنن ..همه جای دنیا همینه هیشکی مثل اسکاتلندیا انگلیسی رو غلیظ نمی گه اما وقتی مجبور باشن توی کنفرانس حرف بزنن تا حدودی شمرده شمرده می گن

فقط تو ایران که نیست 

ولی من الان کمتر می‌بینم نسبت به دوران بچگیم

من مدرسه فرزانگان بودم لهجه مازندرانی رو مسخره می‌کردن با این که هممون مازندرانی بودیم

الان خیلی کمتر می‌بینم همسن‌های خودم مسخره کنن 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید