2777
2789
ظاهریمم‌میشه بگی

قد متوسط

مو مشکی

چشمات تقریبا درشته

پوستت گندمی

بیشتر به رژ قرمز علاقه داری

اندامتم خوبه فقط یکم شکم داری

چند تاش درست بود😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

😂😂😂اره دوست داره عصبیه پارتنرت؟

جدی دوسم داره ؟

وااای  اره خیلییی بهش بگم عه میگه چرا گفتی و عصبی میشه😂

چند روز پیش قهر کردیم پیامشم‌ میدم جواب نمیده اصن خونده پیامامو چیکارش کنم؟ 

برای ازدواجم‌ با عشقم یه صلوات میفرستین❤️🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توی دلت اشوبه چشات زیباست اخلاقت دلنشینه مهربونی نسبت به اطرافیانت باهوش تریآزمون خرداد فک نکنم ولی ...

بنظرت ازمون خردادمو قبول میشم؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
قد متوسطمو مشکیچشمات تقریبا درشتهپوستت گندمیبیشتر به رژ قرمز علاقه داریاندامتم خوبه فقط یکم شکم داری ...

عزیز برای من و m هم حست رو میگی؟تا چه زمانی جلو میاد؟بعد عید میاد؟قد بلند موها جوگندمیمتین و مغروره

هر چی حس میکنی بگو❤️

جدی دوسم داره ؟وااای اره خیلییی بهش بگم عه میگه چرا گفتی و عصبی میشه😂چند روز پیش قهر کردیم پیامشم‌ ...

چند روزی زنگ نزن ببین چیکار میکنه 

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

قد متوسطمو مشکیچشمات تقریبا درشتهپوستت گندمیبیشتر به رژ قرمز علاقه داریاندامتم خوبه فقط یکم شکم داری ...

یکی دو مورد و فقط نیستم  بقیه تا حدود زیادی درسته شکم ندارم و رژ قرمزم دوست ندارم البته دوست دارم‌نمیزنم ولی😂

چند روزی زنگ نزن ببین چیکار میکنه

دیشب زنگ‌و پیام‌زدم‌ جواب نداد دیگ ول کردم 

متن بینشون برا من زده یعنی مخاطب حرفش من بودم یا کلی زده ؟