2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه یه قسمت خونه رو کثیف میشه تمیز میکنم واس همین هیچوقت خونه تکونی ندارم 

از اینورم هرچی بردارم سرجاشه 

هرروزم گردگیری و جارو و شستن سرویس رو دارم ماهی یه دفعه هم جرم گیر میزنم سرویس هارو

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر چی استفاده میکنم بعد اتمام کار میزارم سر جاش

هرروز یه بیست دقیقه گردگیری و جارو برقی و تی کشی

ظرف کثیف میشه همونجا میشورم حالا هرچی میخواد باشه 

اگر فرضا شوهرمم چیزی بریزه همون لحظه جمع میکنم 

💍 متاهل و متعهد 💍

۱۴ ساعت گیر تمیزکاری هستم مجردم

بچه کوچیک نداریم ولی خواهر زاده هام میان خیلی حواسم هست بهشون مثلا ی بار کوچیکه ۲سالش بود میخواست بیسکوییت بخوره بهش گفتم تو حیاط بخور  رو پادری دم در هال نشست خورد هوا هم خوب بود 😅😅😅

خواهرم بهم میگفت کافر چطور دلت میاد 😅😅😅  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

۱۴ ساعت گیر تمیزکاری هستم مجردم

بچه کوچیک نداریم ولی خواهر زاده هام میان خیلی حواسم هست بهشون مثلا ی بار کوچیکه ۲سالش بود میخواست بیسکوییت بخوره بهش گفتم تو حیاط بخور  رو پادری دم در هال نشست خورد هوا هم خوب بود 😅😅😅

خواهرم بهم میگفت کافر چطور دلت میاد 😅😅😅  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نمیدونم والاا

همیشه هرچی برمیداریم سرجاش میذاریم،، میخوریم سریع میشوریم و جمع و جور میکنیم،،  غذاپختنی آشپزخونه و خونه رو کم‌کم تمیزکاری میکنم.. لباس ماشین پربشه سریع روشن میکنیم و تندتند دست میزنم خشک بشه دونه دونه برمیداریم،، هرکی غذا میخوره زیرپاشو دستمال میکشه،، 

دخترم ببینه دارم دستمال میکشم اونم میره اتاقشو مرتب‌تر کنه، ،،خلاصههههه باسنم گاهی زمین میشینه😆💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️