2777
2789
ما خیلی سردی خوردیم اما سقط شد..کلا سردی زیاد مانع بارداری میشه

شما نه 

شما باید گرمی بخوری رحمت گرم بشه ولی شوهرت باید سردی بخوره 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا هیچیفقط شوهرم بشدت سردمزاحه کلااا سردی میخوره ، خیلی نازنازی هستش😂😂گوشت گوسفند نمیخوره با گرم ...

منم یه دختر دارم دومی رو هم باردارم شوهرم گرماییه رو این حساب گرمیجات نمیخوره عوضش عاشق ماست‌و‌دوغع ..

من به این چیزا اعتقاد ندارم از نظر علمی تعیین جنسیت با آقا هستش یعنی بستگی داره طبعش گرم باشه یا سرد

کاملا حرفتون درسته

پدرشوهر من از اول مزاجش گرمه گرمه

اصلا ب سردی لب نمیزنه من ندیدم یبار برنج بخوره یا بستنی یا ترشیجات

کلا گوشت گوسفند ، عصاره غضروف و قلم صبحانه ش هست، ابگوشت ، خاگینه با شیره انگور و همش گرمیجات

مادرشوهرم دختر نداره ۵ تا پسر دنیا اورده😂😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
کاملا حرفتون درستهپدرشوهر من از اول مزاجش گرمه گرمهاصلا ب سردی لب نمیزنه من ندیدم یبار برنج بخوره یا ...

دقیقا مادرشوهر منم هم خودش هم شوهرش یه سره گرمی میخورن سه تا پسر داره یه بار گفت حیف من دختر ندارم گفتم اون موقع که گرمی می‌دادی به شوهرت باید فکر اینش می‌بودی😂

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

منم یه دختر دارم دومی رو هم باردارم شوهرم گرماییه رو این حساب گرمیجات نمیخوره عوضش عاشق ماست‌و‌دوغع ...

انشاللع این یکی پسره 

اگ گرمیجات بخوره بدنش گرم باشه دیگ

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

خانم در طول رابطه اصلا به ارگاسم نرسه ، 

رابطه دو روز قبل از تخمک گذاری باشه 

خانم و اقا هر دو مواد دارای کلسیم و منیزیم زیاد بخورن 

من نمیخوام بهت ثابت کنم ک به بقیه حسی ندارم چون برام اهمیتی ندارن،من میخوام حسمو به تو ثابت کنم💜A

دقیقا مادرشوهر منم هم خودش هم شوهرش یه سره گرمی میخورن سه تا پسر داره یه بار گفت حیف من دختر ندارم گ ...

دقیقا😂😂

ب ماورشوهرم میگفتم روز تخمک گذاری اقدام میکردی

میگفت نه😐خیلی ببخشید یکیشو همون روزی ک از عادت تموم شدم گرفت 

یکیشو نزدیک عادت فقط یبار بود باردار شدم

فهمیدم ک طبع مرد خیلیییییی شرطه تو جنسیت

اب گرم و سرکه سیب 

من ب خاطر عفونت خفیف ی مدت تو اب و سرکه مینشستم و اقدام هم بودم 

الان نی نیم دختره=) 

یکی از اقوام هم قصد بارداری داش و میخواس دختر باشه یکی از روشایی ک دکتر بهش پیشنهاد داده بود نشستن تو اب و سرکه بود 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40