2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این مولتی میلیاردر نمیتونه خانمشو ببره عمل زیبایی انجام بده؟

خسیس نبود ک پولدار نمیشد😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

منم دیدم 

یه زن ک یه پسر سرباز از زندگی قبلیش داشت و شوهر سابقشو کوبیده بود تو دیوار انداخته بودش زندان اومد چسبید ب پسردایی جوون خوشگل خوش تیپ مجردم

دایی و زنداییم و کل فامیل زورشون نرسید

الان چند ساله با همن صیغه ۹۹ ساله خوندن

دنبالم نیا اسیرم میشی  

اولا زیبایی یعنی تعبیر عاشقانه اشکال...معیار زیبایی برای هرکس متفاوته جانم

درضمن معمولا آدما جذب چیزایی میشن که ندارن

حالا اون خانم شاید پول و قیافه خوبی نداشته باشه اما به جاش ویژگی هایی داشته که کامل کننده آقاپسر بوده

یه جورا مکمل هم شدن

دیگه خودت میگی رسما قاطی شده با زنه

واقعا کسی از باطن زندگی کسی خبر نداره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

دختره چیکار کرد؟

طفلی چند ماه افسرده بود خیلی حالش بد بود.. تازه ترم یک دانشگاه بود اما ول کرد.. چند سال بعد با یکی دیگه ازدواج کرد الان دو تا بچه داره. خوبه حالش خداروشکر.. اما رابطش با مادرش تقریبا صفره، مگر جایی تو مهمونی یا مراسمی ببینن همو.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دخترش چی داغون نشد

طفلی چند ماه افسرده بود خیلی حالش بد بود.. تازه ترم یک دانشگاه بود اما ول کرد.. چند سال بعد با یکی دیگه ازدواج کرد الان دو تا بچه داره. خوبه حالش خداروشکر.. اما رابطش با مادرش تقریبا صفره، مگر جایی تو مهمونی یا مراسمی ببینن همو

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دختر خاله مامانم ۴۵ سالش بود.. یه دختر نوزده ساله داشت.. دخترش با یک پسر ۲۱ ساله چند ماه دوست بود بع ...

وای چقدر ترسناک

ایت

این دشمن نیاز نداشته ماشالله مادرش همه کاره بوده

خانواده پسره چطوری قبول کردن

آبرو ریزی داغونیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮