2777
2789
من یکی رو دوس داشتم بعد خوب دو روز بهم پیام می‌دادیم بعدش گفت بیا همو ببینم توی پارک منم رفتم گفت بی ...

چرا حس میکنم دروغ میگی

برای موندن کسی اسرار نکن ، "آنکه تورا میخواهد ، موندن پیش تو را یاد میگیره"❤✨️

دوستان نمی‌دونم تاحالا رفتین پلیس فتا یا نه اما یکی عکس پروفایل منو پخش کرد پلیس فتا گفت غلط کردی خب ...

وااااییی پلیس فتا دقیقا همینو ب من گفت یارو بیشعور عکس منو گذاشته بود تو گروه زنای جن ده با شماره تماسم. بعد زنگ زدم فتا گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم الکی تهدیدش کن!میخاستی عکستو نذاری پروفایلت تقصیر خودته! 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غورباقه سخنگوشم نشونت میده راس میکهانقد ساده ای برا چی میری تو رابطه؟حرفات مثل طفلای ده سالست

یعنی راست میگه هرچی میگم بفرست نمیفرسته میگه خودت بیای نشونت بدم

بگو همون روز رفتم ازت شکایت کردم اتفاقا اون فیلمرو خیلی نیاز دارم پخشش کن تا شکایتمو پیگیری کنم با سند و مدرکی که تو دادی دستم دهنت سرویس شه قبل تو من اقدام کردم هر گوهی بخوری به ضرر خودت تموم میشه چون تو چشم همه من الان یه شخصیم که بهش تعرض شده و تو متجاوزی 

چون زن حمایت قانونی نداره

دقیقا

برا یکی از اطرافیانم این اتفاق افتاد و رفت شکایت کرد ولی هیچوقت پیگیری نشد بعد از یسال

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
ن هرچی میگم بفرست میگه نمیفرستم بیا کنار خودم نشونت بدم بعد پاکش کن

همینم نقشه هست ک بری پیشش فیلم واقعی رو ازت بگیره 

ذکر یا ستارالعیوب رو زیاد بگو 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید