2777
2789
عنوان

دلم برای ازدواج برادرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 129 پست
الان تو همین تاپیک ببین چند نفر گفتن که همین شرایط داشتن و جدا شدن این دخالت نیست این باز کردن چشم ...

از من به شما نصیحت

هرگز فکر نکنین همه چیز یا صفر یا صد 

هیچ تضمینی نیست گل که ایشون با کیس دیگه خوشبخت بشن 

پس همینی که خودشون پسند کردن در کنارشون شاد باشن 

اگر خدا نکرده اتفاقی بیفته دودش تو چش خود ایشون میره

من نظری نمیدم چون آقای 33 ساله خودشون عقلشون میرسه 

چرا خودمو ناراحت کنم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سن وقتی از ۳۰ سال رد بشه دیگه تفاوت سنی زیاد معنی نمیده چون هر دو طرف بالغ شدن باهم کنار میان درصورتی که اون خانوم آدم درستی باشه البته اینکه بچه داره هم میتونه مشکل ساز باشه ولی بازم اگه خودشون باهم کنار بیان خوبه خیلیا هستن با مرد بچه دار ازدواج میکنن درحالی که مجردن و برعکس 

از من به شما نصیحتهرگز فکر نکنین همه چیز یا صفر یا صد هیچ تضمینی نیست گل که ایشون با کیس دیگه خوشبخت ...

شما بری پیش روانشناس در مورد همین بگی میگه به نشونه ها دقت کن این خانم بچه هاش ول کرده دنبال پولته اینا دخالت نیست راهتماییه چرا وقتی اینارو میبینی بهش نگی ؟ چرا خب نگی 

خوب اون یک میلیارد میرفت خرج یه دختر میکرد چه‌جور میگید از بی کسی و بی پولی رفته با این دوست شده

بی پول نبود خانواده پشتش نبود این خانمم موقعیت مناسب دید 

تازه اون روز میگفت باهم ترکیه رفتیم ما اصلا نفهمیدیم پارسال

دقیقا سه تا از پسرای فامیل ما هم رفتن با زنهای ۱۰_۱۵ سال بزرگتر و بچه داریکیش طلاق گرفت زنه خونه پسر ...

دختر خوب پیدا کردن خیلی سخته الان داداش من دوست داره ازدواج کنه ما نمی‌توانیم براش پیدا کنیم همش نگرانشم اونم اشتباه کنه🥲🥲

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
بخدا همه خواستگارام فرار کردن رفتن کی منو میگیره تازه مامانم روانی هم هست جنون داره

آره واقعا

من یه دختر خوب میشناسم دسته گل مامانشم عالی باشخصیت ولی پدرش یکم معتاده همه خواستگاراش فرار میکنن تا میفهمن 

ولی قسمته دیگ چ میشه کرد خدا واسه بعضیا میخاد واسه بعضیاهم نه

ولی خانواده دست آدم نیست که خوب باشه یا بد

امیدوارم یه بخت خوب گیرت بیاد خیلی سخته خانوادت اینجوری خراب کنن آیندت رو

دختر خوب پیدا کردن خیلی سخته الان داداش من دوست داره ازدواج کنه ما نمی‌توانیم براش پیدا کنیم همش نگر ...

داداش منم ۳۳ سالشه اما اصلا قبول نمیکنه ازدواج کنه وگرنه معرف هم هست دختر خوبم هست 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه های خودشو نمی بینه یا حضانت نداره؟این دوتا فرق دارناستاترببین،خیلی سخته می دونم ولی اینکه تو بیا ...

مامانش بهش گفت برو بچه هات ببین گفتش که ولم کن حوصلشان ندارم هوایی میشن میخوام ببینم که چی بشه