2777
2789

من دوماه پیش عروسیم بود خالم و شوهر خالم و پسر خالم نیومدن گفتن تازه مادربزرگمون فوت شده که بگذریم ولی خالم به روی خودش نیورد حالا ک خبر ازدواج پسرش پخش شد پاشد اومد خونمون 500 هدیه داد بعد پاگشا دعوتمون کرد خونشون اونجا هم 500 داد اون یکی خالمم مراسمم اومد 500 پا گشا هم 500 داده حالا مامانم نامزدی بچه های اینارو میخواد یک تومن بده خواهر و برادرم 500 

من یکسال پیش دختر خاله ها و پسر خاله های متاهلم (یعنی خواهر و برادر همین دوتا) اومدن 200 دادن 

خود عروس دومادم کلا مراسم نامزدی ک هیچی ندادن دختر خالم اومد خونم 200 بهم داد یک ماه پیش 

حالا من میخوام 300 بدم زشته بنظرتون؟! 

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

بیشتر ببینید

دختر خالم واسه عروسیم بهم 200 داد 

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۳۰۰ و ۵۰۰ رو بعنوان کلا کادوی عروسی توی تالار بهمدیگه میدید ؟خدایی با این خرجا کمه هم اونا کم دادن هم شما ۳۰۰ بدی کمه ا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
همون ۵۰۰ بده و تمام

زیاد نیست؟ 

اخه هرچی خاله هام دادن مامانم داره همونو دوبرابر جبران میکنه بعد خود عروس دوماد هیچی بهم ندادن حتی پسر خالم تبریکم نگفت به روی خودش نیورد یکم زورم میکشه 500 بدم هرچند 500 هیچی نیست بحث احترامه ک نذاشتن

بیشتر ببینید
شاید نداشتن و.... ولی مادر هاشون ک هدیه ب نسب خوبی دادن میتونی همون 500

مادراشون نامزدی من 500 دادن حالا مادر منم میخواد بهشون یک میلیون بده عروسیشونم همینو

دختر خالم کارمنده

بیشتر ببینید