2777
2789
عنوان

اسنس حلزون

120 بازدید | 13 پست

پوست صورتم خیلی خشکه اینو فهم معرفی کردن یک و صد و پنجاه هم هزینه کردم مارک کوزارکس ولی بدتر شده و پر التهاب تر خیلیم میسوزه وقتی استفاده میکنم

چیکار کنم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدی خوب نبود!!من دارم پول جمع میکنم بخرم

من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوستم سازگار نباشه وگرنه خودمم تعجب کردم اخه همه میگن عالیه

سه حالت داشته:
یا پوستت بیش از حد خشکی داشته ! آبرسان ها برای پوست های خیلی خشک نه تنها خوبن بلکه بدترشم میکنن

یا اینکه به موسین حلزون حساسیت داشتی (خیلی شایع هست و افراد زیادی حساسیت میدن بهش)

و یا اینکه محصولی که خریدی فیک بوده. متاسفانه فیک اسنس حلزون کوزارکس بیش از حد زیاده تو ایران و نمیشه به راحتی اعتماد کرد تو خریدش

من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوس ...

بله

قبلا یه همچین چیزی شنیدم

بهتره از دکترت هم سوال کنی

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
من شیمی درمانی میشدم دوماهی هست که قطع درمان شدم ممکنه بخاطر اون داروها پوستم حساس شده باشه و به پوس ...

عزیزدلم   قربونت برم قوی من

اشکالی نداره
اول اینکه بخاطر شرایطتتون اصلا سرخود هر کرمی رو نزن! ابتدا ببر نشون پزشک معالجت بده، ترکیباتش رو بررسی کنه ، بعدا بزن
دوما من جای شما باشم، تو این شرایط فقط یه مرطوب کننده ی غنی و یه ضدالتهاب مثل همون زینک یا کرم هایی که عصاره ی سنتلا دارن میزنم! البته میگم بهتره به پزشک معالجت هم نشون بدی عزیزم و هر کرمی رو به صورتت نزنی