2777
2789
عنوان

مردهای پولدار و سطح بالا چجور زن‌ی میخوان ⁉️چجوری باشه طرف⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست

جووون و کم سن می‌خوان اکثر مردهای پولداری که دیدم پول براشون مهم نبوده اتفاقا. دنبال دختر کم سن و خوشگل میگردن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همچین ازدواجی رو این اواخر توی فامیلامون دیدم

دختر خانم تحصیل کرده،شاغل،پولدار و پدر و مادرش هم تحصیل کرده با سطح مالی خوب هستن

خوددختر چندتا خونه،ملک و ماشین ،طلا داره،تک دختر هم بود

با یه پسر پولدار وصلت کردن

خوب با هم پیر میشن سنشون بره بالا چی میشه؟

نمی‌دونم اطراف من اکثرا رفتن دختر کم سن گرفتن چون معتقد بودند کم سن ها شور انرژی بیشتری دارن به خودشونم احساس جوونی بیشتر میده 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
لابد از این مردان که زنشون ی ذره چروک بشه سریع میرن عوضش می کنن مثل اکثربازیگرامون

نمی‌دونم دلیلش چیه دختر عمه من تو زیبایی کم نداره واقعاً خوشگل ترین آدمی که تو زندگیم دیدم اما خوب یه شوهر خیلی خیلی پولدار اومد سراغش. فقط اختلاف سنیشون زیاده الان چندین ساله باهمن خوشبختن. نمیشه گفت همشون لاشی و هوس بازن. ولی خوب میگن ما پولداریم پس حقمون یه زن خوشگل و کم سنه

بیشتر ببینید