2777
2789
اهان. اره معدل هم خیلی مهمه بگووو من چیکار کنم براش انگیزه ش حفظ بمونه. برا این چند ماه.

تاثیرمعدل خود دوازدهم الان اهمیتش از کنکور بیشتره

انگیزه رو نمیدونم حقیقتا😅 من مامانم با حرفای هرچی میخوای بگو برات فراهم میکنیمو اینا بهم انگیزه میده

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مال من میره پانسیون نمیتونه تو خونه تمرکز نداره. کلا اونجا هس همه راحتتریم چون خابالو هس تو خون ...

منم پانسیون میرم اتفاقا

چون جو درس خوندنش بیشتره، تایم بیهودت هم کمتره، خوابتم کمتره خیلی وقت مفیدت بیشتره

نه من هیچی نمیخورم فقط خرما و اجیل نهایتا

اما یکی از دوستام انقدر قرص میخوره ببخشیدا اما مردم با اون تعداد قرص خودکشی میکنن😑 انواع مکمل ویتامین قرص امگا 3 قرص اعصاب قرص استرس قرص قلب و حالت تهوع و معده درد مثل اسمارتیس اینا رو میخوره 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منم پانسیون میرم اتفاقاچون جو درس خوندنش بیشتره، تایم بیهودت هم کمتره، خوابتم کمتره خیلی وقت مفیدت ب ...

منم بهش قرص آهن  میدم متفورمین هم چون تنبلی تخمدان پیدا کرد سر بی تحرکی و نشستن زیاد تپل شده یکم. 

دقیقا بیشتر آجیل و موز میدم ببره.