2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 53 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطور در مورد کشتن بچتون انقد راحت حرف میزنید من دارم دیونه میشم میگم بچم از دستم نره بخاطر نشتی کیسه ...

ازالان نشتی کیسه اب داری؟ مطمینی؟۱۸ هفته ای

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید

میدونم الان اینو بگم یه عده میخورن منو

ولی چرا میخوای سقطش کنی؟گناه داره حرامه

منم بچه م کوچیک بود باردار شدم تازه مشکل قلبی هم دارم یک هفته قبل بارداریم فهمیدم مشکل قلبی دارم ولی سقطش نکردم به طور معجزه واری توی بارداریم اصلا قلبم اذیتم نکرد الان بچه م ۵ماهشه و من خداروشکر میکنم به حرف همسرم گوش ندادم که میگفت تو مریضی یه بلایی سرت میاد بفکر دخترمون باش و من تنها جوابی که بهش دادم این بود خدایی که اینو داده بهمون از منو تو داناتر اگر برام بد بود قطعا نمیداد من به خدای خودم ایمان دارم و نگهش میدارم 

ازالان نشتی کیسه اب داری؟ مطمینی؟۱۸ هفته ای

نمیدونم فردا دکتر وسونو دارم انومالی خدا بخیر کنه ب همسرم گفتم اگه از دستش بدم دعا کن منم باهاش بمیرم

چند روز پیش اب دورش عالی بود گفتن عفونت داری دارو دادن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام .منم بارداری ناخواسته شدم .بشدت افسرده بودم و گریه زاری .هر چی که فکر کنی انحام دادم .اما فایده نداشت .عزیزم خواست خدا بوده .فکر کن شاید قراره در آینده کمک حالت باشه .به خدا توکل کن و از فکر سقط بیرون بیا .من الان ۴ ماه هستم .

وقتی لیاقت مادر شدن ندارید غلط میکنید مواظب نیستید

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیشتر ببینید
منم فیبروم دارم تو ۴ماه هستم بخدا همش دست ب صلواتم بچه م‌ چیزیش نشه

بخدا خیلی سخته فکرش دیونم کرده برات دعا میکنم توهم برام دعا کن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام .منم بارداری ناخواسته شدم .بشدت افسرده بودم و گریه زاری .هر چی که فکر کنی انحام دادم .اما فایده ...

آخه اصلا شرایطشو ندارم هیشکیو ندارم بچمو پیشش بزارم برم دانشگاه از طرفی خیلی با شوهرم اختلاف داریم و اونم از من بدتر اعصابش خورده