2777
2789
عنوان

خانوما شما ک میگین از نامزدت فرار کن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 57 پست
اخی عزیزم چقد ساده و مهربونی قشنگ قربانی هستی واسه اینجور آدماکسی رو مادرش چاقو بکشه با تو ک غریبه ا ...

اخه این ک اینطوری بود چرا خونوادش متاهلش کردن

پسر عممه غریبه نیس

ینی عمم خواسته بدبختم کنه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبیه دست خودش نیست شاید اصا نخواد دست روت بلند کنه ولی یهویی میشه 

تو این ۷ ماه این کارو نکرده چون کلا پیش هم نیستین فرض کن شب و روز پیشش باشی بلاخره یه دعوایی پیش میاد

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
با یه گل خرت کرد؟ این معلومه لاته،بعدا عادی بشی براش تبدیل میشی به کیسه بوکسش،خوددانی

بابا خر نشدم امروز میرم باهاش حرف بزنم

دیروز ب قدری گریه کرد منم دلم سوخت

ولی ی چیز میگم میرم چون حس کردم داری خودت گول میزنی و قانع میکنی ک نامزدت خوبه و بمونی باهاش

ت وظیفه نداری پسری ک درست تربیت نشده صرفا سر دوست داشتن بری درمان کنی وظیفه پدر مادرشه ن شما 

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

عصبیه دست خودش نیست شاید اصا نخواد دست روت بلند کنه ولی یهویی میشه تو این ۷ ماه این کارو نکرده چون ک ...

اخ چرا خونوادش وقتی میدونستن این روانیه برا چی پیش قدم شدن

خودشم غریبه نیس پسر عممه

امروز ک رفتم باهاش چی بگم بهش

عقلت چی میگه؟

فکر نمیکنی که باید بیشتر وفت بذاری برای اشنایی باهاش؟

فکر نمیکنی الان ۱۸ سالته و شور و هورمون های نوجوونیت نمیذارن درست فکر کنی؟

هیچکس درکش نمیکنه؟

پاشه بره دکتر

ادمی که با چاقو به یه نفر دیگه اسیب میرسونه به نظرت سالم و نرماله؟

ولی ی چیز میگم میرم چون حس کردم داری خودت گول میزنی و قانع میکنی ک نامزدت خوبه و بمونی باهاشت وظیفه ...

پس چیکار کنم

امروز میرم بیرون باهاش برم چی بگم چیکار کنم

شب اصلا نخوابیدم اصلاااا

عقلت چی میگه؟فکر نمیکنی که باید بیشتر وفت بذاری برای اشنایی باهاش؟فکر نمیکنی الان ۱۸ سالته و شور و ه ...

فقط دیروز بخاطر گریش دلم سوخت بخدا دیدم دست خودش نیست اثرات خونوادشه بچه گی هاشه

امروز ک رفتم بیرون بهش چی بگم چیکار کنم پس🥲

عزیزم این رفتاردرمان نمیشه من بابیست ودوسال زندگی همین مشکلو دارم تا وقتی که خوبه میگی بهترازخودش نیست وقتی که اعصبانی میشه اگرباچاقو هم تیکه پارت کنه نمیفهمه ولی یک ساعت دیگه که اروم شد بوست میکنع عذرخواهی میکنه ولی چه فایده دوباره چندروزه دیگه همین اشو همین کاسه شوهرمن تا موقعی که سرکارهست که هیچ ولی وقتی خونه هست شروع میکنه

فکر میکنی رستوران بردت واست گل خریده الان دیگه خیلی مهربونه؟اینا که وظیفشه،همه پسرا ازین کارا میکننو ...

نه نمیکنه من فقط بخاطر گریه هاش دیدم دست خودش نیس

واسه همون کوتاخ اومدم

امروز ک رفتم باهاش بیرون چی بگم بهش چیکار کنم🥲

ب مادرم بگم؟؟