2777
2789
عنوان

مامانم عکسمو نشون همکارش داده بود اونم گفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 83 پست
شما که بیبی فیس نیستی لطفاً در مسایل ما دخالت نکن بای

چشماتو باز کنی همون اولا نوشته بودم منم با دانش اموزا اشتباه میگیرن هم بیبی فیسم هم کوچولو

کسی تو مسائل تو دخالت نکرد من واسه اسی پست گذاشتم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
موهاتو رنگ کن تیپتم خانومانه کن

حجاب دارم موهام اصلا پیدا نیست 

تیپمم اسپرت و اینا نیست که بگم اونو تغییر بدم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بیبی فیسم در کل خیلی خوبه ولی برای محیط کار خوب نیست من قبلا سر ساختمون کار میکردم حتی کارگرا ازم حساب نمیبردن دیکه کارفرما و مهندس که هیچی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

من ترم آخرم دو سه ماه دیگه فارغ میشم لیسانس میگیرم هنوز میگن کلاس چندمی در کل بیبی فیس بودن خیلی بده ...

من واقعا نمیدونم چیکار کنم .... باز افرادی که یه مدت منو بشناسن اوکیه بخاطر شخصیت و اینا خیلی احترام میکنن ولی افرادی که رندوم میبینم جدی نمیگیرن 

باز شما وضعیت هیکلت بهتر منه آره مشکل همینه همه فکر میکنن خواهرم که ۶ سال کوچیکتر منه از من بزرگتره

حالا ناراحت نباش اسی زیاد هم مشکل بزرگی نیست

سالها بعد بابتش خوشحالی اتفاقا

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

حجاب دارم موهام اصلا پیدا نیست تیپمم اسپرت و اینا نیست که بگم اونو تغییر بدم

یه راه دیگه هم هست چاق شو ابروهاتم یکم روشن تر کن...من یه مدت اینطوری میکردم سنم خیلی بیشتر نشون میداد ..ولی به نظرم بی‌بی فیس خوبه من خودم هم لاغرم هم بی بی فیسم راضیم هستم خوبه که کم سن تر نشون بدی

اونایی که بیبی فیسن معمولا بخاطر فرم صورته این وارد زیاد تاثیر ندارهبه منم میگن ۱۰ سال کوچیکتر میخور ...

اخه من نه وقت شوهر کردن دارم نه بخاطر همین قضیه کسی فکر میکنه من وقت ازدواجمه😂( میدونم الانم نیست کلی میگممم)  

یه راه دیگه هم هست چاق شو ابروهاتم یکم روشن تر کن...من یه مدت اینطوری میکردم سنم خیلی بیشتر نشون مید ...

مبخوام چاق بشم ولی چجوری؟ نمیتونم 

شما راهکاری دارین؟ 

دلم نمیاد ابرو مو رنگ کنم مشکی بهم میاد