2777
2789
عنوان

من خیلی ولخرجم کسی مثل من هست

122 بازدید | 20 پست

تا لوازم آرایشی ببینم درجا میرم میخرم دیروز جو گرفت گفتم اینو می‌خوام اونو می‌خوام یه تومن اونجا دادم چند روز پیشم ۸۰۰دوباره خرج کرم ابرسان و اینا کردم در حالی که واقعا نیاز نداشتم اونایی که واجبن رو هم نخریدم....

کسی مثل من هست؟واقعا دیگه نمیتونم پول نگه دارم

من ماهی ۱۵ م خرجمه بخدا به زور مراعات میکنم 🥺

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید

لیست بگیر اون واجب مهما رو اول بنویس ، لیستتم با خودت ببر ، انشالله که مشکلت حل بشه 😂😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوووب کاش منم ولخرج بودم... 

من حتی اگر چیزی لازمم باشه هی دست دست میکنم تا دقیقه ۹۰ ! 

احساس میکنم ولخرجها خوش تیپن همیشه... 

اون لحظه که خرید میکنی استرس نداری؟؟ یا فقط ذوق و شوق داری؟؟

کارتت بده دست مامانت بگو هفته ای ۲۰۰ بهت بده اینجوری سعی میکنی ۲۰۰ نگه داری واسه خرجای ضروری

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
ولخرجی رابطه مستقیم با درامد خوب داره،منم اگه درامدم خوب بود مسلما برای خودم همیشه خرید میکردم

اخه من در امدی ندارم.... دانشجوعم هستم فقط الکی الکی...حتی ۱۰۰تومنم دستم نگه نمیدارم