2777
2789
عنوان

امشب خواب خدا رو دیدم

475 بازدید | 35 پست

مثل انسان بود اما از انسان بزرگتر بود ولی تو اسمون بود صورتش معلوم نبود و کاملا هم سفید بود هیچی یادم نیست ولی یادمه دستاشو بوسیدم نمیدونم چرا میترسم کسی تعبیرش رو میدونه🙂🙂

کوردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مرسی🌹باشه

واییییی دخترر خوش بحالت تعبیرش اینکه خوشبختی بزرگی تو سرنوشت قرار گرفته و بوسیدن دست خدا نشانه اینکه بزرگ ترین آرزوت قرار برآورد شه 

روانشناسم کسی ب کمک نیاز داشت درخواست بده

واییییی دخترر خوش بحالت تعبیرش اینکه خوشبختی بزرگی تو سرنوشت قرار گرفته و بوسیدن دست خدا نشانه اینکه ...

وایی انشالله 

انشالله توم به ارزو هات برسی عزیزم ♥

کوردم
مرسی عزیزم نگفتی چه کار خوبی انجام دادی ک خدا انجوری داره باهات یار میشه

اتفاقا کار خوب انجام ندادم یکشنبه خانوادم فهمیدن رل دارم از اون موقع داداشم باهام حرف نمیزنه بابامم نمیدونه ولی خب دیشب کلی مهمون داشتیم قبل اومدن کلی کار کردم و غذا درست کردم وقتی اومدن تند تند کار میکردم که مامانم اذیت نشه و وقتی هم رفتن جارو برقی زدم طرفارو شستم و دستشویی هم کاملا شستم این کار خوبم بود اتفاقا خیلی عذاب وجدان داشتم چون فهمیدن رل دارم و خیلی ناراحت شدن

کوردم
اتفاقا کار خوب انجام ندادم یکشنبه خانوادم فهمیدن رل دارم از اون موقع داداشم باهام حرف نمیزنه بابامم ...

ااینم یه کار خوبع دیگه ولی واقعا رلت ارزش اینو داشت ک خانوادتو ناراحت کنی البته ببخشید اینجوری حرف میزنماا

روانشناسم کسی ب کمک نیاز داشت درخواست بده

ااینم یه کار خوبع دیگه ولی واقعا رلت ارزش اینو داشت ک خانوادتو ناراحت کنی البته ببخشید اینجوری حرف م ...

نه اشکالی نداره راحت باش خودمم ناراحتم واسه این کارم

کوردم