2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 77492 بازدید | 1665 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمک به نیت حضرت علی پخش کردم جواب نگرفتم خیلی از بی معرفتی آقا دلم گرفته ...

نه عزیزم اینجوری نگو

دعای نادعلی بخون و مطمئن باش که جواب میگیری

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
سلام عزیزانمیشه ی ختم یا نذر یا هرچی بهم معرفی کنید که تمام مشکلاتم رو حل کنه؟؟؟مشکلات زیادی تو زندگ ...

نماز شب بخوان عزیزم

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
مممنون که به فکرم هستی،اون یکی بیضش هم کوچیکه،اخرین باری که دکتر رفتم خیلی ناامیدم کردن گفتن پسرت به ...

خواهش میکنم عزیزم ، منم مادرم ، درک میکنم غم دلت رو . انشالله که هیچ مشکلی نیست ولی حتما دوباره چند تا دکتر دیگه ببر ، به حرف یه دکتر اکتفا نکن ، شاید راهی باشه انشالله

اعتقاد دارم ک این همه چله و دعا برداشتم خیلیاشم ننوشتم لطفا بهم بگو ان شااله نفست برام سبک باشه و ما ...

عزیزم چله صد صلوات چهل شهید بگیر

طریقه چلش اینطوریه که

اسم چهل تا شهید رو روی کاغذ مینویسی

و بعد هروز ب نوبت برا یکیشون ثواب صدتا صلوات  هدیه میکنی

مثلا امروز صدتا صلوات برا شهید ابراهیم هادی بفرست فرداش برا سعید سامانلو

قشنگ قبل تموم شدن یا بعدش معجزه رو ب چشم میبینی

واینکه اگ دوست داشتی تو تاپیکم اسمت رو بگو ب نیت حاجت رواییت چله زیارت عاشورا بگیرم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

پس برای بقیه هم شده اینطوری؟فک کردم فقط برای منه که هرچی میخونم یکی میاد که اصلا اونی نبوده که میخوا ...

نه گلم برا همه هست شما نمازو بخون با شرط زمانش را به خدا بسپار درست میشه 

خواهرش رو کسی شمارش رو داره‌بدم برام بخونن

درخواست دوستی بدید پیام بفرستم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید