2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84240 بازدید | 1695 پست

ذکر 

اللَّهُمَّ بَارِكْ لِمَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَان‏

هر چند تا میتونین بگین هر روز

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم براچی خوبه؟

پول و کار و هر چی بگی کلا رزق و روزی

من برای لباس خریدنم خوندم عالی بود

سعی کن مداومت داشته باشی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
بیشتر ببینید
برا چه حاجتی؟

رزق و روزی و هر چی که بگی امتحان کن.

بیشتر ببینید
عزیزم شما برای روده تحریک پذیر چه کردی که خوب شدی؟؟

رعایت رژیم غذایی.

حذف سبزیجات خام فقط پخته میخورم. لبنیات حذف 

میوه هم بصورت کمپوت مصرف میکنم یا میوه خیلی رسیده.

از عصاره بره موم هم چندین ماه استفاده کردم و عصاره اسطوخودوس چون ریشه این بیماری از استرسه و اسطوخودوس خیلی کمک کنندست. در کل تمام مراحلش صبوری چندین و چندماهه  میخواد.

تندرست باشید

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
خیلیییییی معجزه میکنه فقط اصلا اصلا نزارید کسی چله هاتونو بفهمه شروع می کنید حتی خانواده

چرا متوجه نشن؟

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین